Tudtommal az általad választott jelszóhoz mi már nem férünk hozzá, csak a regiszráláskor automatikusan megadotthoz, ezzel pedig már nem sokra mész...:(
IF I SPEAK AT ONE CONSTANT VOLUME AT ONE CONSTANT PITCH AT ONE CONSTANT RHYTHM RIGHT INTO YOUR EAR, YOU STILL WONT HEAR
You still won't hear
You still won't hear
Egyébként a tagok ID-jét a "szentély"-ben találod (itt van baloldalt a menüsorban). Betűrendes lista, ahol mindenkit megtalálsz, és a nevére kattintva kijön a kis adatlapja, ahol többek között az id-je is megtalálható. Mindamellett az a adatlapon alul van egy "messAnger" gomb is, amire rákattintva rögtön az üzenetküldő nyílik meg, az ID-t pedig automatikusan kitölti. Úgyhogy jövőbeli problémáiddal nyugodtan fordulj hozzám :D
Ohh és igen, az idézőjelet az oldal sajnos nem támogatja ^-^
"Ó, ifjuság! már fényed, a messze fény
Alásüllyed, mint távol az éghatár
Mélyén letűnő drága csillag,
S vak vizen ing tova lomha gályám!"
Tóth Árpád - Lomha gályán
Úgy, hogy szólsz nekem. Ha módosítani szeretnél rajta, akkor otthon megírod a javított szöveget, és azt elküldöd nekem levélben, én pedig kicserélem a két szöveget. Ha kategóriát módosítanál, akkor is nekem szólsz, megmondod a mű címét, azt hogy hol van, és hogy hol szeretnéd ahelyett látni.
Remélem nem voltam túl érthetetlen, kedves Emberaholdon :D
Úgy érzem, lenyugodtam. Bocsánatot kérek mindenkitől a mocskolódásért, valamiért a miatt, hogy nyomdafestéket nem tűrő szavaimmal bepiszkoltam a fórumokat! Bár még mindig munkálkodik bennem a düh, de összeszedem magam, s igyekszem valamilyen konstruktív formában feloldani eme energiát.
Ha megnézed, hogy mikor voltak online, akkor láthatod, hogy már jó rég... nem nőtt a látogatotság, csak az a cucc nem fut le, ami mindig üríti a 10percnél régebbieket a listáról... Tárhelyszolgáltató majd helyrehozza. :)
Azon gondolkodom, hogy a 707 vendég elég valószerűtlen egy idejüleg, mikor többnyire csak 10-12 ember szokott lenni, akkor is többnyire regisztráltak. Ezzel nem megkérdőjelezni szeretném az olvasottságunkat, csak logikusabb magyarázatnak tünnek a botok. Én sajnos annyira értek az ilyesmihez, mint egy átlagbölcsész, de ezen lehet változtatni? (mit tudom én letiltani ezeket a botokat)
Ok. Értem. De tényleg jó lenne felpörgetni, ha majd lesz rá kapacitásotok, mert az ötlet tényleg nagyon jó, hogy egy fantasy/scifi 'alkotó'közösséget hozzatok létre. ^___^
" On the shore we sat and hoped under the same pale Moon whose guiding light chose you "
:) Nem vagy gyökér, az észrevétel teljesen jogos. Rég tervben van egy nagy újítássorozat, tele vagyunk ötletekkel, ... csak kapacitás, az nincs. Majd valamikor remélhetőleg lesz ^_^
Hali! A véleményt a honlapról ide lehet írni? Vagy ez inkább egy kérdés. Most én vagyok nagyon gyökér, vagy ezen a honlapon tényleg nincsenek rajta az adatlapomon a feltöltött írásaim? Ha nincsenek, akkor nem kéne csinálni? Ez így teljesen logikátlan. Már azt se tudom, mit töltöttem fel, arról már nem is szólva, hogy hol vannak.
" On the shore we sat and hoped under the same pale Moon whose guiding light chose you "
Szivemben örrökké ősz van , lelkem mély sötét és elvadolt. Meghaltam már oly rég s nincs remény csak a magány s a félelem .Fáj a tüzes érintése minden nap fáj gonosz nézése s szemei vigyorgóan gonoszak. Hangja érces keserűen fájó. A világ. Így jellemezném a világot . valamikor azt álmodtam hogy létezem.De már nincsenek álmaim mert halot vagyok nem létezem meghalt a lelkem és fáj minden sóhajtásom keserű a magány s a puszta lét sík csendben vigyorog s kacag mert nemvagyok már . Nem létezem már rég óta ..Egyszer valamikor még szeretem valakit de az már nem csak kihasználták az érzéseimet és tönkre tettek engem egy szóval tracsra vágtak. Olyan fájó a csalódás csókja…nem birom már nem birom tovább megörít ez a tétlenség azt hogy tehetetlen vagyok és nem tudok semmi jót teni mert meghaltam.Végem van érted???nincs remény mert a lelkemet elrabolta a bűn s nem adja vissza . rajtam vérbűn van….Igen minden emberen hiszen mindenki vétkezet .egy ember által jött be a világba a halál az ő vétke miatt. A bűn zsoldja a halál.Lés én is szenvedek e bűn miatt keservesen mert nem látok kiutat e gaz rendszerből, Miért miért nincs vigaszom számomra ebből az undorító mocskosságból a testem rabszolgája lettem sajnos amit megkíván azt megis teszi és hiába mondja lelkem gyötrődve hogy ez már fáj.nem érti meg csak a test kivánságai ami érvényesülni látszanak . szellem hanyatlása e világ napjainak . Mindenki csak a mának él és azért dolgozik hogy holnmap legyen negint értelme az életének különben nincs értelem és meg hall az egész társadalom . Bár már most is meghallt hiszen erkölcsi hanyatláson ment át ez az emberiség, Nincs értelme az egésznek így...(reward007freemail.hu)
Az emberek csak néznek , de nem értenek . Nem értik azt a kínt amit én átélek minden nap amikor belenézek reggel a tükörbe. Minden áldot nap azt a magatehetetlen arcot látom aki vagyok ami üvölte szinte szüntelen de elfolytja a világ külső nyomása és nem tudja azt kiadni magából.Ezért az érzéseimet lelki törésemet a zenébe folytom igen bele a zenébe ami éltet .És ez pedig a Metallica..(reward007freemail.hu)
Hát-…igen ! ez vagyok vagy vagyom valamiféle lény ember formáju…