írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények

:: kultúra és művészet ::

írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények
írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények
írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények

ON-Line
regisztrált : 0
vendég : 2
részletek
Fórumajánló
->Elmélkedések
->Épp aktuális
->Felkerült
->Fórum RPG :)
->Gumiszoba
->Kávéház
->Kérdések
->Lazac lesz a törpéből, avagy Ezo Flame
->link.moonshadow.hu
->Ötletek
->Pályázatok
->Szerepjátékokról általában
->Szörcs
->Tapasztalatok
->Vélemények
->Verspárbaj
Szentély
Új tag ma : 0
Új tag tegnap : 1
Összes tag : 1279
Várakozó : 30

Hirdetés

Vélemények

Moonshadow II fórumok->Teszt

Hozzászólok!

Razor Callahan
2010-04-20 20:23:04 #22199

108 hozzászólás
Kösz! kitaláltam! zsír vagyok nem? De köszi a segítséget.

"Engem a jövő érdekel mert életem hátralévő részét ott fogom eltölteni".
"Nekem csak egy hely van ahol élek és ez a testem".

IDÉZ
vendég
2010-04-20 15:22:12 #22193
de az eredeti (belépési) felhasználónevem nem tudjátok?

IDÉZ
vendég
2010-04-20 15:12:01 #22192
De ha kidob?!

IDÉZ
LucifersAngel
2010-04-20 11:03:42 #22187

109 hozzászólás
regelj újra

"Egyetlen mű sem lett jobb attól, hogy dicsérték, sem rosszabb, ha szidták."
(Lukács György)
http://beilaoth.blogspot.com/

IDÉZ
Almoragh
2010-04-19 23:30:42 #22186

2899 hozzászólás
Tudtommal az általad választott jelszóhoz mi már nem férünk hozzá, csak a regiszráláskor automatikusan megadotthoz, ezzel pedig már nem sokra mész...:(

IF I SPEAK AT ONE CONSTANT VOLUME AT ONE CONSTANT PITCH AT ONE CONSTANT RHYTHM RIGHT INTO YOUR EAR, YOU STILL WONT HEAR
You still won't hear
You still won't hear

IDÉZ
vendég
2010-04-19 14:41:46 #22174
Elfelejtettem a jelszavam és nem tudok belépni! Esetleg nem tudnátok elküldeni e-mailben nekem!

Razor Callahan

szektomash@freemail.hu

IDÉZ
Robert Wood
2009-06-04 17:50:21 #21179

1542 hozzászólás
Módosítva!

Egyébként a tagok ID-jét a "szentély"-ben találod (itt van baloldalt a menüsorban). Betűrendes lista, ahol mindenkit megtalálsz, és a nevére kattintva kijön a kis adatlapja, ahol többek között az id-je is megtalálható. Mindamellett az a adatlapon alul van egy "messAnger" gomb is, amire rákattintva rögtön az üzenetküldő nyílik meg, az ID-t pedig automatikusan kitölti. Úgyhogy jövőbeli problémáiddal nyugodtan fordulj hozzám :D

Ohh és igen, az idézőjelet az oldal sajnos nem támogatja ^-^

"Ó, ifjuság! már fényed, a messze fény
Alásüllyed, mint távol az éghatár
Mélyén letűnő drága csillag,
S vak vizen ing tova lomha gályám!"
Tóth Árpád - Lomha gályán

IDÉZ
manonthemoon
2009-06-04 16:32:08 #21178

3 hozzászólás
Hűha! Úgy látom az idézőjelek itt is gondot fognak okozni :(

Abból, hogy egy pénzérme százezerszer fejre esik, még nem következik, hogy ütődött.

IDÉZ
manonthemoon
2009-06-04 16:30:26 #21177

3 hozzászólás
Kedves Róbert!

Azt már meg sem merem kérdezni, hogy hol szólhatok Neked (üzenetíráshoz az ID-dre lenne szükségem, asztat én meg nem tudom).

Így hát itt szólok Neked. Az „Ezerkilencszáz” című filmkritikámat kérésedre „vers” kategóriába szeretném áttenni.

Remélem, kérésed kedvező elbírálásra talál!

Üdv:)Z.

Abból, hogy egy pénzérme százezerszer fejre esik, még nem következik, hogy ütődött.

IDÉZ
Robert Wood
2009-06-04 15:26:13 #21176

1542 hozzászólás
Úgy, hogy szólsz nekem. Ha módosítani szeretnél rajta, akkor otthon megírod a javított szöveget, és azt elküldöd nekem levélben, én pedig kicserélem a két szöveget. Ha kategóriát módosítanál, akkor is nekem szólsz, megmondod a mű címét, azt hogy hol van, és hogy hol szeretnéd ahelyett látni.

Remélem nem voltam túl érthetetlen, kedves Emberaholdon :D

IDÉZ
manonthemoon
2009-06-04 15:02:16 #21175

3 hozzászólás
Kedves Erdei Róbert!

Hogyan tudom módosítani a már beküldött írásomat, vagy a kategórát?

Üdv:)Z.

IDÉZ
Robert Wood
2009-05-03 19:57:13 #21088

1542 hozzászólás
Kedves Vendég!

De történik! :)

IDÉZ
vendég
2009-05-03 11:55:03 #21086
ez egy jó oldal kár hogy nem történik már szinte semmi rajta.........

IDÉZ
vendég
2008-02-10 16:42:19 #17902
Újra regisztráltam a magyari23@freemail.hu - e-mail címmel, kérem, ezt ne töröljétek! Jó fiú leszek, ez biztos.

IDÉZ
vendég
2008-02-10 15:54:42 #17901
Be kéne még lépnem, hogy elintézhessek egy dolgot. Persze már sokkal értékesebbet, és nem is nyílvánosan.

IDÉZ
vendég
2008-02-10 11:25:15 #17900
Úgy érzem, lenyugodtam. Bocsánatot kérek mindenkitől a mocskolódásért, valamiért a miatt, hogy nyomdafestéket nem tűrő szavaimmal bepiszkoltam a fórumokat! Bár még mindig munkálkodik bennem a düh, de összeszedem magam, s igyekszem valamilyen konstruktív formában feloldani eme energiát.

IDÉZ
Markquez
2008-01-17 18:36:35 #17724

1 hozzászólás
sztem is

Markquez

IDÉZ
FireFox
2007-11-24 17:52:45 #17432

2045 hozzászólás
Ha megnézed, hogy mikor voltak online, akkor láthatod, hogy már jó rég... nem nőtt a látogatotság, csak az a cucc nem fut le, ami mindig üríti a 10percnél régebbieket a listáról... Tárhelyszolgáltató majd helyrehozza. :)

woFF

IDÉZ
Zacharias Huntsman
2007-11-23 23:13:24 #17428

81 hozzászólás
Azon gondolkodom, hogy a 707 vendég elég valószerűtlen egy idejüleg, mikor többnyire csak 10-12 ember szokott lenni, akkor is többnyire regisztráltak. Ezzel nem megkérdőjelezni szeretném az olvasottságunkat, csak logikusabb magyarázatnak tünnek a botok. Én sajnos annyira értek az ilyesmihez, mint egy átlagbölcsész, de ezen lehet változtatni? (mit tudom én letiltani ezeket a botokat)

"Az értelem fakad a tagadásból"

IDÉZ
zemye
2007-11-17 08:36:23 #17385

9 hozzászólás
Ok. Értem. De tényleg jó lenne felpörgetni, ha majd lesz rá kapacitásotok, mert az ötlet tényleg nagyon jó, hogy egy fantasy/scifi 'alkotó'közösséget hozzatok létre. ^___^

" On the shore we sat and hoped under the same pale Moon whose guiding light chose you "

IDÉZ
FireFox
2007-11-13 09:08:21 #17372

2045 hozzászólás
:) Nem vagy gyökér, az észrevétel teljesen jogos. Rég tervben van egy nagy újítássorozat, tele vagyunk ötletekkel, ... csak kapacitás, az nincs. Majd valamikor remélhetőleg lesz ^_^

woFF

IDÉZ
zemye
2007-11-12 20:54:47 #17370

9 hozzászólás
Hali! A véleményt a honlapról ide lehet írni? Vagy ez inkább egy kérdés. Most én vagyok nagyon gyökér, vagy ezen a honlapon tényleg nincsenek rajta az adatlapomon a feltöltött írásaim? Ha nincsenek, akkor nem kéne csinálni? Ez így teljesen logikátlan. Már azt se tudom, mit töltöttem fel, arról már nem is szólva, hogy hol vannak.

" On the shore we sat and hoped under the same pale Moon whose guiding light chose you "

IDÉZ
Vidar
2007-06-26 04:37:46 #16459

5 hozzászólás

Hell ifjuság!!!
Kicsit eltüntem egy időre,talán már senki sem emlékszik rám.
De ujra itt vagyok és örülök,hogy a moonshadow nem szünt meg!!!

Vidar

IDÉZ
vendég
2007-05-23 23:07:17 #16207
Szivemben örrökké ősz van , lelkem mély sötét és elvadolt. Meghaltam már oly rég s nincs remény csak a magány s a félelem .Fáj a tüzes érintése minden nap fáj gonosz nézése s szemei vigyorgóan gonoszak. Hangja érces keserűen fájó. A világ. Így jellemezném a világot . valamikor azt álmodtam hogy létezem.De már nincsenek álmaim mert halot vagyok nem létezem meghalt a lelkem és fáj minden sóhajtásom keserű a magány s a puszta lét sík csendben vigyorog s kacag mert nemvagyok már . Nem létezem már rég óta ..Egyszer valamikor még szeretem valakit de az már nem csak kihasználták az érzéseimet és tönkre tettek engem egy szóval tracsra vágtak. Olyan fájó a csalódás csókja…nem birom már nem birom tovább megörít ez a tétlenség azt hogy tehetetlen vagyok és nem tudok semmi jót teni mert meghaltam.Végem van érted???nincs remény mert a lelkemet elrabolta a bűn s nem adja vissza . rajtam vérbűn van….Igen minden emberen hiszen mindenki vétkezet .egy ember által jött be a világba a halál az ő vétke miatt. A bűn zsoldja a halál.Lés én is szenvedek e bűn miatt keservesen mert nem látok kiutat e gaz rendszerből, Miért miért nincs vigaszom számomra ebből az undorító mocskosságból a testem rabszolgája lettem sajnos amit megkíván azt megis teszi és hiába mondja lelkem gyötrődve hogy ez már fáj.nem érti meg csak a test kivánságai ami érvényesülni látszanak . szellem hanyatlása e világ napjainak . Mindenki csak a mának él és azért dolgozik hogy holnmap legyen negint értelme az életének különben nincs értelem és meg hall az egész társadalom . Bár már most is meghallt hiszen erkölcsi hanyatláson ment át ez az emberiség, Nincs értelme az egésznek így...(reward007freemail.hu)

IDÉZ
vendég
2007-05-23 23:06:02 #16206
Az emberek csak néznek , de nem értenek . Nem értik azt a kínt amit én átélek minden nap amikor belenézek reggel a tükörbe. Minden áldot nap azt a magatehetetlen arcot látom aki vagyok ami üvölte szinte szüntelen de elfolytja a világ külső nyomása és nem tudja azt kiadni magából.Ezért az érzéseimet lelki törésemet a zenébe folytom igen bele a zenébe ami éltet .És ez pedig a Metallica..(reward007freemail.hu)
Hát-…igen ! ez vagyok vagy vagyom valamiféle lény ember formáju…

IDÉZ

1 2 3 4 5

honlapkészítés Awen - Spirit of the Web honlap készítés weboldal készítés
Hirdetések

trendster, divat, a divatot diktálom
Sanctum
beholder kiadó - sámánviadal
Nosztalgia

:(
BölcsCső
"Nem az a fájdalom, mitől könnyes lesz a szemed, hanem az, amit mosolyogva kell elviselned"
(Saurian)
Statisztikák

Toplapok.hu - ingyenes, online statisztika
websas.hu

Magyar Művészeti Toplista
TopSite.hu - A web legjobbjai.

Copyright 2005 Moonshadow. Almoragh, FireFox Dizájn: Mountfort Azaz fejlesztette : ArTiA Kft., jelenleg pedig fejlesztgeti : Awen "Spirit of the Web" | honlapkészítés weboldal készítés