RW, így már zavarba fogsz jönni, mikor feszülős nacit vásárolsz? Vegyél latexcuccot, annak legalább tudod a nevét...:)
IF I SPEAK AT ONE CONSTANT VOLUME AT ONE CONSTANT PITCH AT ONE CONSTANT RHYTHM RIGHT INTO YOUR EAR, YOU STILL WONT HEAR
You still won't hear
You still won't hear
Minden tiszteletem az ismerősödé de ez nem latex, még keverve sem. A latex gumi, és kedves domina ismerőseim latex ruhái messze nem ilyen anyagból készülnek. Maradjunk annál hogy valami "mű-anyag" oszt evvan. Sose fog kiderülni a nagy titok.
Most akartam valamit írni még, gondolom megint lelkiismeretes sorry h off dolgot, de amire idejutottam elfelejtettem, szóval over an'out.
Ejj ejj RW pedig megerőltethetnéd az emlékezeted, mert én életemben nem hallottam még erről az anyagról, pedig ismerek 1 párat. Szóval, ha már kérdések topic, akkor Mi annak az anyagnak a neve amit viseltem? :D
Amúgy nem sok lényege van a szintlépésnek. Igyunk a tagokkal, és beszélgessünk egy jót, ez a lényeg. Lehetőleg ne kemikáliákkal kapcs, bár ez kikerülhetetlen, és ha élőben nem jön össze, akkor a fórumokban. Itt az idő feléleszteni 1-2 témát:)
The Doctor: It's always a big day tomorrow; we've got a time machine! I skip the little ones.
Nem tudom eldönteni, hogy a szívem kinek szólt. Ha nekem akkor én is téged Robi:D
Ha nem akkor ejnye te perverz állat.
Én arra válaszoltam, h én se léptem szintet Razor mit akar?:D
"Egyetlen mű sem lett jobb attól, hogy dicsérték, sem rosszabb, ha szidták."
(Lukács György)
http://beilaoth.blogspot.com/
Kicsit komolyabban:
Össznépi ottalvós MS tali nem csak hogy súrolja a lehetetlent, de:
- minimum egy emberrel csúnya mód összebasznám a port a nagy mennyiségű elfogyasztott alkohol miatt
- folyamatos dráma szakkör
- van esélye annak, hogy az MS tagok egy része orgiába fúlik (ha megcsinálom a házi piáimat ^^)
- kurvasokba kerül
- nincs az a pénz ami elviseltetné velem azt, hogy folyamatosan lóbálnom kelljen a retard és a banhammert
- aki akar, eljön találkozóra. Aki nem akar az így járt. Én személy szerint 200 Kmre lakom a mag jó részétől, mégis eltolom a pofám szökő évente legalább egyszer
Hey, it's just like fairy land...except for the smell of gasoline and burning flesh...
Ezt akkor inkább a találkozók pontban tessék feltüntetni:) Az tény, hogy ez egy lehetetlen projekt, mivel több százan tagok. Persze ha csak a magjára gondoltál, nos ők havonta összeülnek, ha nem hetente. Szóval lassan lehet dobálni az ötleteket egy kis nyári sátorozással kapcs etc...
The Doctor: It's always a big day tomorrow; we've got a time machine! I skip the little ones.
Nekem csak egy bajom van! Messze vagyok tőletek!
De mit szólnál (persze ez csak egy újabb hülye ötlet) ha jövőre valahol ottalvósan összetalálkozna az összes moonshadow tag! amolyan nagygyűlés szerűen! Persze ez sok macerával és vesződséggel jár, meg a pénz, meg a szállás, meg egyeztetni...
szóval nehéz ügy!
"Engem a jövő érdekel mert életem hátralévő részét ott fogom eltölteni".
"Nekem csak egy hely van ahol élek és ez a testem".
Amúgy:
Ha az MS szentélybeli rendszerére gondolsz:
II-be Ha aktív és hasznos tagja vagy a közösségnek
III-ba ha már láttuk a képedet személyesen, és szívesen látnánk újra (nem véletlenül van ott kevés név).
Azon felül meg Moderátorok és Adminok vannak...
elvileg jogom lenne hozzá, hogy kicseréljem a képedet, de jogom ahhoz is van, hogy gyereket szüljek (szólítsatok Lorettának):) Sajnos adminfelületről nem tudom megoldani a dolgot, ehhez turkálni kéne, amit meg én nem tudok megcsinálni.
az új fejlesztővel meg majd leülök valamikor sörözni - remélem legalábbis -, akkor legalább annyi kiderül, hogy mi lesz meg a tervek közül, illetve talán az is, hogy kb. mikorra:) Akkor majd keresünk vszeg tesztelőket is, sikítok majd, aztán ha valaki nagyon ráér, nyomkodhatja a gépet.
IF I SPEAK AT ONE CONSTANT VOLUME AT ONE CONSTANT PITCH AT ONE CONSTANT RHYTHM RIGHT INTO YOUR EAR, YOU STILL WONT HEAR
You still won't hear
You still won't hear
Nincs meg:S Köszipuszi..
lassan kezdem azt hinni h dilis vagyok és behallucináltam... pedig nem.
Max ráírok Redfieldre... de ha nem ő írta, megint sehol nem vagyokS:
(Lukács György)
Almoraghnak is annyi joga van nem? Legalábbis a ranglétrán ott van.
Akkor kérdés, hátha valaki tud segíteni.
Van az oldalon elbújva valahol egy novella, nekem úgy rémlik Redfield írta, vmi horror stílus... Kissrác a főszereplő, annyira emlékszem, hogy a testvére "beteg" lesz, bezárják most vagy a padlásra vagy a pincébe, aztán kiderül h a szülők csonkítják és ő a vacsi, erre főhősünk teletolja nyugtatóval....
Vki?
(Lukács György)
"Én már öltem. Hallottam halálhörgést. Láttam halálos sebet. Nincs benne semmi magasztos, semmi költői! Azt mondod, meghalnál a szerelemért, de nem tudsz semmit a halálról, és nem tudsz semmit a szerelemről!" (sade)