írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények

:: kultúra és művészet ::

írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények
írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények
írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények

ON-Line
regisztrált : 0
vendég : 8
részletek
Fórumajánló
->Elmélkedések
->Épp aktuális
->Felkerült
->Fórum RPG :)
->Gumiszoba
->Kávéház
->Kérdések
->Lazac lesz a törpéből, avagy Ezo Flame
->link.moonshadow.hu
->Ötletek
->Pályázatok
->Szerepjátékokról általában
->Szörcs
->Tapasztalatok
->Vélemények
->Verspárbaj
Szentély
Új tag ma : 0
Új tag tegnap : 1
Összes tag : 1279
Várakozó : 30

Hirdetés

Kérdések

Moonshadow II fórumok->Teszt

Hozzászólok!

Robert Wood
2010-05-03 01:57:29 #22410

1542 hozzászólás
Almoragh, nem szeretek munkáról beszélni :-/

Az vagy, amit eszel. Az vagy, amit olvasol. Ne edd meg a gyermekeinket!

IDÉZ
Almoragh
2010-05-02 19:00:41 #22409

2899 hozzászólás
RW, így már zavarba fogsz jönni, mikor feszülős nacit vásárolsz? Vegyél latexcuccot, annak legalább tudod a nevét...:)

IF I SPEAK AT ONE CONSTANT VOLUME AT ONE CONSTANT PITCH AT ONE CONSTANT RHYTHM RIGHT INTO YOUR EAR, YOU STILL WONT HEAR
You still won't hear
You still won't hear

IDÉZ
Robert Wood
2010-05-02 17:15:50 #22408

1542 hozzászólás
Akkor nem tudom!

IDÉZ
Menwfe
2010-05-02 10:39:40 #22407

61 hozzászólás
Én voltam természetesen

The Doctor: It's always a big day tomorrow; we've got a time machine! I skip the little ones.

IDÉZ
vendég
2010-05-02 10:31:17 #22406
Minden tiszteletem az ismerősödé de ez nem latex, még keverve sem. A latex gumi, és kedves domina ismerőseim latex ruhái messze nem ilyen anyagból készülnek. Maradjunk annál hogy valami "mű-anyag" oszt evvan. Sose fog kiderülni a nagy titok.

Most akartam valamit írni még, gondolom megint lelkiismeretes sorry h off dolgot, de amire idejutottam elfelejtettem, szóval over an'out.

IDÉZ
Robert Wood
2010-05-01 16:08:15 #22397

1542 hozzászólás
Latex az, csak valami kevert anyag.. fene se tudja. Ismerősömnek hasonló nadrágja van, ő mondta :D

IDÉZ
Menwfe
2010-05-01 15:57:42 #22396

61 hozzászólás
Ejj ejj RW pedig megerőltethetnéd az emlékezeted, mert én életemben nem hallottam még erről az anyagról, pedig ismerek 1 párat. Szóval, ha már kérdések topic, akkor Mi annak az anyagnak a neve amit viseltem? :D

Amúgy nem sok lényege van a szintlépésnek. Igyunk a tagokkal, és beszélgessünk egy jót, ez a lényeg. Lehetőleg ne kemikáliákkal kapcs, bár ez kikerülhetetlen, és ha élőben nem jön össze, akkor a fórumokban. Itt az idő feléleszteni 1-2 témát:)

The Doctor: It's always a big day tomorrow; we've got a time machine! I skip the little ones.

IDÉZ
LucifersAngel
2010-04-29 18:03:48 #22374

109 hozzászólás
Nem irónia, vicc, ne tessék összekeverni.

"Egyetlen mű sem lett jobb attól, hogy dicsérték, sem rosszabb, ha szidták."
(Lukács György)
http://beilaoth.blogspot.com/

IDÉZ
Razor Callahan
2010-04-29 18:03:20 #22373

108 hozzászólás
né' má' rögtön a torkomnak esik! Pedig csak kíváncsi voltam, hogy mi alapján megy ez!
Baj?

"Engem a jövő érdekel mert életem hátralévő részét ott fogom eltölteni".

"Nekem csak egy hely van ahol élek és ez a testem".

IDÉZ
LucifersAngel
2010-04-29 18:00:32 #22371

109 hozzászólás
Nem tudom eldönteni, hogy a szívem kinek szólt. Ha nekem akkor én is téged Robi:D
Ha nem akkor ejnye te perverz állat.
Én arra válaszoltam, h én se léptem szintet Razor mit akar?:D

(Lukács György)

IDÉZ
Black Poet
2010-04-29 17:14:33 #22364

1102 hozzászólás
No látod azt én is nagyon szeretném kideríteni...

Kicsit komolyabban:
Össznépi ottalvós MS tali nem csak hogy súrolja a lehetetlent, de:
- minimum egy emberrel csúnya mód összebasznám a port a nagy mennyiségű elfogyasztott alkohol miatt
- folyamatos dráma szakkör
- van esélye annak, hogy az MS tagok egy része orgiába fúlik (ha megcsinálom a házi piáimat ^^)
- kurvasokba kerül
- nincs az a pénz ami elviseltetné velem azt, hogy folyamatosan lóbálnom kelljen a retard és a banhammert
- aki akar, eljön találkozóra. Aki nem akar az így járt. Én személy szerint 200 Kmre lakom a mag jó részétől, mégis eltolom a pofám szökő évente legalább egyszer

Hey, it's just like fairy land...except for the smell of gasoline and burning flesh...

IDÉZ
Robert Wood
2010-04-29 17:08:43 #22362

1542 hozzászólás
Totál off... Manwfe... kiderítettem milyen anyagú a nadrágod... de elfelejtettem :D :D

IDÉZ
Menwfe
2010-04-29 17:07:39 #22360

61 hozzászólás
Ezt akkor inkább a találkozók pontban tessék feltüntetni:) Az tény, hogy ez egy lehetetlen projekt, mivel több százan tagok. Persze ha csak a magjára gondoltál, nos ők havonta összeülnek, ha nem hetente. Szóval lassan lehet dobálni az ötleteket egy kis nyári sátorozással kapcs etc...

IDÉZ
Robert Wood
2010-04-29 17:04:52 #22359

1542 hozzászólás
Csak ha van elég óvszer, szívem... Mert aludni nem szeretünk

IDÉZ
LucifersAngel
2010-04-29 17:02:26 #22357

109 hozzászólás
Persze, akkor én itt fogom meghalni:D

(Lukács György)

IDÉZ
Razor Callahan
2010-04-29 16:57:43 #22354

108 hozzászólás
Nekem csak egy bajom van! Messze vagyok tőletek!
De mit szólnál (persze ez csak egy újabb hülye ötlet) ha jövőre valahol ottalvósan összetalálkozna az összes moonshadow tag! amolyan nagygyűlés szerűen! Persze ez sok macerával és vesződséggel jár, meg a pénz, meg a szállás, meg egyeztetni...
szóval nehéz ügy!

IDÉZ
Robert Wood
2010-04-29 16:53:08 #22351

1542 hozzászólás
Meg kell ölni a sárkánygyíkot!

Amúgy:
Ha az MS szentélybeli rendszerére gondolsz:
II-be Ha aktív és hasznos tagja vagy a közösségnek
III-ba ha már láttuk a képedet személyesen, és szívesen látnánk újra (nem véletlenül van ott kevés név).
Azon felül meg Moderátorok és Adminok vannak...

"You do an awfully good impression of yourself."

Bret Easton Ellis - Lunar Park

IDÉZ
Razor Callahan
2010-04-29 16:49:27 #22350

108 hozzászólás
hogyan lehet szintet lépni?

IDÉZ
vendég
2010-04-19 14:20:58 #22173
Elfelejtettem a jelszavam és nem tudok belépni! Esetleg nem tudnátok elküldeni e-mailben nekem!

Razor Callahan

szektomash@freemail.hu

IDÉZ
LucifersAngel
2010-01-24 08:38:26 #21903

109 hozzászólás
Juhé:D

(Lukács György)

IDÉZ
Almoragh
2010-01-23 19:01:59 #21901

2899 hozzászólás
elvileg jogom lenne hozzá, hogy kicseréljem a képedet, de jogom ahhoz is van, hogy gyereket szüljek (szólítsatok Lorettának):) Sajnos adminfelületről nem tudom megoldani a dolgot, ehhez turkálni kéne, amit meg én nem tudok megcsinálni.

az új fejlesztővel meg majd leülök valamikor sörözni - remélem legalábbis -, akkor legalább annyi kiderül, hogy mi lesz meg a tervek közül, illetve talán az is, hogy kb. mikorra:) Akkor majd keresünk vszeg tesztelőket is, sikítok majd, aztán ha valaki nagyon ráér, nyomkodhatja a gépet.

IF I SPEAK AT ONE CONSTANT VOLUME AT ONE CONSTANT PITCH AT ONE CONSTANT RHYTHM RIGHT INTO YOUR EAR, YOU STILL WONT HEAR
You still won't hear
You still won't hear

IDÉZ
LucifersAngel
2010-01-22 18:05:12 #21899

109 hozzászólás
Nincs meg:S Köszipuszi..
lassan kezdem azt hinni h dilis vagyok és behallucináltam... pedig nem.
Max ráírok Redfieldre... de ha nem ő írta, megint sehol nem vagyokS:

(Lukács György)

IDÉZ
Black Poet
2010-01-22 17:26:28 #21898

1102 hozzászólás
gugli

Hey, it's just like fairy land...except for the smell of gasoline and burning flesh...

IDÉZ
LucifersAngel
2010-01-22 09:17:03 #21897

109 hozzászólás
Almoraghnak is annyi joga van nem? Legalábbis a ranglétrán ott van.

Akkor kérdés, hátha valaki tud segíteni.
Van az oldalon elbújva valahol egy novella, nekem úgy rémlik Redfield írta, vmi horror stílus... Kissrác a főszereplő, annyira emlékszem, hogy a testvére "beteg" lesz, bezárják most vagy a padlásra vagy a pincébe, aztán kiderül h a szülők csonkítják és ő a vacsi, erre főhősünk teletolja nyugtatóval....
Vki?

(Lukács György)

IDÉZ
Robert Wood
2010-01-21 21:25:30 #21896

1542 hozzászólás
A képpel esetleg zaklasd, maximum nem válaszol!

"You do an awfully good impression of yourself."

Bret Easton Ellis - Lunar Park

IDÉZ

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

honlapkészítés Awen - Spirit of the Web honlap készítés weboldal készítés
Hirdetések

trendster, divat, a divatot diktálom
Sanctum
beholder kiadó - sámánviadal
Nosztalgia

:(
BölcsCső
"Én már öltem. Hallottam halálhörgést. Láttam halálos sebet. Nincs benne semmi magasztos, semmi költői! Azt mondod, meghalnál a szerelemért, de nem tudsz semmit a halálról, és nem tudsz semmit a szerelemről!"
(sade)
Statisztikák

Toplapok.hu - ingyenes, online statisztika
websas.hu

Magyar Művészeti Toplista
TopSite.hu - A web legjobbjai.

Copyright 2005 Moonshadow. Almoragh, FireFox Dizájn: Mountfort Azaz fejlesztette : ArTiA Kft., jelenleg pedig fejlesztgeti : Awen "Spirit of the Web" | honlapkészítés weboldal készítés