Off-olás miatt moderáltam, még mielőtt ennél is jobban elharapódzik a dolog.
Magánbeszélgetésre már nyitottatok egy "chat" fórumot, ráadásul nem tilos elkérni a másik msn-címét, telefonszámát, lakcímét, de tőlem még szerelmeket is lehet szövögetni... csak ne off-oljunk már ilyen durván.
(magánvélemény: Razor, ha már egy ilyen indiszkrét kérdést teszel fel, legalább ne ilyen tapló módon tedd, hanem próbálj egy kissé tapintatosabb lenni... Anyám...)
És a jómunkásemberekkel mi lesz? Nekem személy szerint fél négyig tart a munkaidő, LEGJOBB esetben is hat-fél hétre érek fel. :P
Hétközben...esetleg. De ha csak ketten leszünk...nem vagyok semmi jónak az elrontója, de neeeeeeeem tudoooooom...
Nincs az a gond a világon, amit egy kiadós járvány meg ne oldana...
Péntek, du. 3-ig bezárólag, ha nem szerveznek keresztbe nekem. Ki mit gondol? Ha úgy nem jön össze, akkor hét közben valamelyik este is meg lehet oldani, amennyiben kellően baglyok a hölgyek-urak.
Ajánlanám a Prága Caffe-t vagy a Big Ben teaházat. (bővíthető a lista)
A közeli temetőre helikopter zuhant. A mentőalakulatok eddig 1140 testet szabadítottak ki a romok alól.
Ha jövő hét, akkor péntek/szombat nálam. Nem hiszem, hogy sikerülne kicsikarnom egy szabadnapot, de ha nagyon muszáj akkor kis close combat után talán meglesz.
OFF: FF és Almi engem is ismer, mégsem dobáltak még meg...annyira...olyan sokszor...
Nincs az a gond a világon, amit egy kiadós járvány meg ne oldana...
A helyzet: ha valamikor, akkor jövő héten. Akkor is melózom, de még nem tudom, milyen beosztásban, úgyhogy last minute szervezés. Janus időtől függővé tette jelenlétét. :)
FF és Almorgó szerintem kétszer meggondolja, hogy egy helyiségben kíván-e tartózkodni velem Már van kegyetlen előismeretük.
Angel?
A közeli temetőre helikopter zuhant. A mentőalakulatok eddig 1140 testet szabadítottak ki a romok alól.
Lucifers Angels te ilyen gorombának születtél. Mert csak úgy mondom hogy velem szembe nem igazán vettem észre hogy ez fordítva van. De bocsánatot kérek tőled ha félreértettelek.
Engem a jövő érdekel mert életem hátralévő részét ott fogom eltölteni.
Hát akkor ide is lerom, amit Ornoconak privátban. Ha annyira meg akarod osztani kávézási szkásaidat, nyiss egy káézással kapcsolatos topicot. Ez a topic pedig maradjon meg annak, ami. Vagyis ha el akarsz invitálni minket eg helyre, akkor mondj időt, helyet és nézd meg van-e rá érdeklődés. Mert ugyebár ez a "Találkozók" főtopik, azt hiszem nem véletlenül. És talán arra is gondolhatnál, hogy azért nem írok ide, mert én tisztában vagyok a topic rendeltetlével.
De persze azt csináltok, amit akartok :D
Razor, ugye hallottál már a központozásról? Használd, akkor talán érthetőbbek lesznek a kommentjeid. Ha meg nem hallottál, nézz utána. ^^
Nah, én a részemről abbahagytam az offolást :D
"Én elfogadom a valóságot,
és nem merem kétségbe vonni,
Első és utolsó követelésem materializmus."
Walt Whitman
Ahhoz hosszabb komment kellett volna.
A topic célja egyértelmű, de egyelőre nem szerveződik benne társaság. Úgyhogy, megelőzendő a pangást, addig is kávézókról beszélgetünk. Hátha valamelyik felkelti a kedves felek érdeklődését, és akkor már esetleg találkázni is lehet. De előtted az út, Robert: szervezz kávézós találkozót. Ha Pesten, valamely hétvégén, akkor nagy valószínűséggel odatolom a képemet. Már csak a többieket kell meggyőzni, hogy jó dolog az.
Furcsa, de mindenki félreérti ezt a topikot. Felmerül bennem, hogy az emberek ennyire nem figyelnek, esetleg hülyék, vagy hogy éppen ennyire szarnak bele az egészbe? Már elnézést. A fórumcsoport neve "TALÁLKOZÓK", ami azért már sejtethetne valamit. De segítek: itt nem kávézókat. kávékat, kávésbögréket, a kávéőrlő gépeket, és nem is a kávét főző büfés néniket kell reklámozni. Lehet, hogy kicsit lagymatag a kávézási kedv, de ez a fóru azért jött létre, hogy az oldal tagjai együtt mehessenek kávézóba, ha esetleg arra van gusztusok. Olyan akar ez lenni a sima oldaltalálkozós topic.
Nah, remélem belegázoltam valaki lelkivilágába...
"Én elfogadom a valóságot,
és nem merem kétségbe vonni,
Első és utolsó követelésem materializmus."
Walt Whitman
Sopron, Művészeti Intézet, a porta mögött. Nem lehet belőle kisajnálni egy kis agyagos-gipszes mellékízt, de remek retardált társaság szokott mannáért állni előtte.
Ha valaki igazán jó kávét akar inni, akkor két lehetőséget tudok rá, olcsón, az egyik, Pécsett Uránvárosban a Szántó Kollégium A/1 társalgójával szemben Lencinél :P Felébreszt, ébren tart, ízletes, és ha megfelelő ideig főzöd, akkor simán tudsz tőle hallucinálni is. XD
A másik Zalaegerszegen a Sport utcában... macerásabb, mert csak dolgozóktól tud szerezni az ember, ugyanis az Anton KFT egyik kávé automatája készíti :) Viszont ilyen finom automatás kávét sehol másutt nem ittam még. :P
Személyszerint a kategóriáján gondolkodom, mert a !Közérdekűbe nem nagyon szoktunk ilyesmit tenni (nem ilyen cikkeknek hoztuk létre). Ha van alternatív javaslatod, hogy hova tegyük/milyen kategóriát hozzunk létre neki egész nyugodtan írd meg messangeren vagy valahogy és már fel is kerül az írásod. Nem cenzúra, csak vizsgaidőszak :)
A csokizást csak profin :) Károly körút, Astoria és Deák között: Azték Choxolat.
Kevés az asztal, úgyhogy társasággal érdemes foglalni, de isteni forró csokik és kávék lelhetőek fel... Igazi csokiból, chilivel és minden egyéb fűszerrel, gyümölcsökkel, ki ahogy akarja és meri. Csak ajánlani tudom! :)
A Kálvinon, a Ráday utcában, a Vörös Oroszlánnal szemben, lakik az én öreg néném.. nahjó, nem X) szóval van ott egy nagyon jó valami, a nevét nem jegyeztem meg, egy ilyen.. hely XD talán szendvicsező..
Kávét nem ihatok, de ott van a világ legfinomabb forrócsokija!! X)))
Ha valaki tudja, miről beszélek, azt nagyon szépen kérem, világosítson fel engem is XDDDDD
Előre is köszönöm ^^ !!
Orinoco : Janus Sopronnal nagyon képben van, de a közelmúltban szerzett tapasztalataink alapján, ha jó helyet akarsz, akkor van egy pl. a pályaudvar közelében (pizzázó, de finom nagyon, szóval gondolom a kávé se rossz ;), illetve bent a városban rémlik egy kávézó, amit egyszer megkóstoltam, de nem tudom rendesen körülírni, hogy merrefele :) Majd Janus segít ^_^ Kávé jó.