írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények

:: kultúra és művészet ::

írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények
írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények
írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények

ON-Line
regisztrált : 0
vendég : 6
részletek
Fórumajánló
->Elmélkedések
->Épp aktuális
->Felkerült
->Fórum RPG :)
->Gumiszoba
->Kávéház
->Kérdések
->Lazac lesz a törpéből, avagy Ezo Flame
->link.moonshadow.hu
->Ötletek
->Pályázatok
->Szerepjátékokról általában
->Szörcs
->Tapasztalatok
->Vélemények
->Verspárbaj
Szentély
Új tag ma : 0
Új tag tegnap : 1
Összes tag : 1279
Várakozó : 30

Hirdetés

Kávéház

Moonshadow II fórumok->Találkozók

Ebbe a témába nem írhatsz, ennek több különböző oka is lehet. Vagy nem vagy bejelentkezve, vagy ezt a témát a készítők csak olvasásra hozták létre!
SophieStar
2010-04-26 18:40:05 #22296

40 hozzászólás
Bocsibocsi, én kérek elnézést. Ezennel megpróbálok uralkodni a "mindenhovaírniakarok" kényszeremen. >.<"
Kiszálltam.^-^

Szerelemtől megrészegülve állok a szakadó esőben, kitépnélek a szívemből, de félek, hogy elvérzem.

IDÉZ
Robert Wood
2010-04-26 00:13:00 #22289

1542 hozzászólás
Off-olás miatt moderáltam, még mielőtt ennél is jobban elharapódzik a dolog.

Magánbeszélgetésre már nyitottatok egy "chat" fórumot, ráadásul nem tilos elkérni a másik msn-címét, telefonszámát, lakcímét, de tőlem még szerelmeket is lehet szövögetni... csak ne off-oljunk már ilyen durván.

(magánvélemény: Razor, ha már egy ilyen indiszkrét kérdést teszel fel, legalább ne ilyen tapló módon tedd, hanem próbálj egy kissé tapintatosabb lenni... Anyám...)

"You do an awfully good impression of yourself."

Bret Easton Ellis - Lunar Park

IDÉZ
Razor Callahan
2010-04-23 14:07:53 #22269

108 hozzászólás
Van itt valaki aki Szegeden lakik?

"Engem a jövő érdekel mert életem hátralévő részét ott fogom eltölteni".

"Nekem csak egy hely van ahol élek és ez a testem".

IDÉZ
Orinoco
2008-08-23 19:34:33 #19778

252 hozzászólás
Hát, mit mondjak? Jó diákleány költözik le Sopronba vasárnap, szombaton reggeltől-estig pakolni fog.

Ez esetben majd októberben, nagyobb társadalmi összefogás mellett.

A közeli temetőre helikopter zuhant. A mentőalakulatok eddig 1140 testet szabadítottak ki a romok alól.

IDÉZ
Black Poet
2008-08-23 00:00:52 #19770

1102 hozzászólás
IDÉZET :
Péntek, du. 3-ig bezárólag

És a jómunkásemberekkel mi lesz? Nekem személy szerint fél négyig tart a munkaidő, LEGJOBB esetben is hat-fél hétre érek fel. :P
Hétközben...esetleg. De ha csak ketten leszünk...nem vagyok semmi jónak az elrontója, de neeeeeeeem tudoooooom...

Nincs az a gond a világon, amit egy kiadós járvány meg ne oldana...

IDÉZ
Orinoco
2008-08-22 18:12:49 #19768

252 hozzászólás
Péntek, du. 3-ig bezárólag, ha nem szerveznek keresztbe nekem. Ki mit gondol? Ha úgy nem jön össze, akkor hét közben valamelyik este is meg lehet oldani, amennyiben kellően baglyok a hölgyek-urak.

Ajánlanám a Prága Caffe-t vagy a Big Ben teaházat. (bővíthető a lista)

A közeli temetőre helikopter zuhant. A mentőalakulatok eddig 1140 testet szabadítottak ki a romok alól.

IDÉZ
Black Poet
2008-08-22 14:43:11 #19767

1102 hozzászólás
Ha jövő hét, akkor péntek/szombat nálam. Nem hiszem, hogy sikerülne kicsikarnom egy szabadnapot, de ha nagyon muszáj akkor kis close combat után talán meglesz.

OFF: FF és Almi engem is ismer, mégsem dobáltak még meg...annyira...olyan sokszor...

IDÉZ
Orinoco
2008-08-22 14:21:55 #19766

252 hozzászólás
A helyzet: ha valamikor, akkor jövő héten. Akkor is melózom, de még nem tudom, milyen beosztásban, úgyhogy last minute szervezés. Janus időtől függővé tette jelenlétét. :)
FF és Almorgó szerintem kétszer meggondolja, hogy egy helyiségben kíván-e tartózkodni velem Már van kegyetlen előismeretük.
Angel?

IDÉZ
Black Poet
2008-08-22 11:22:58 #19760

1102 hozzászólás
L.A. nem született gorombának, de minden szabadidejében gyakorol.

Orinoco, nekem személy szerint lenne, és ha jól sejtem talán FF és Almorgó is csatlakozna. Talán. Remélem.

IDÉZ
Razor Callahan
2008-08-21 13:09:22 #19745

108 hozzászólás
Én Szegeden lakok kicsit messze van. Kár.

Engem a jövő érdekel mert életem hátralévő részét ott fogom eltölteni.

Nekem csak egy hely van ahol élek és ez a testem.

IDÉZ
Razor Callahan
2008-08-21 13:06:36 #19744

108 hozzászólás
Lucifers Angels te ilyen gorombának születtél. Mert csak úgy mondom hogy velem szembe nem igazán vettem észre hogy ez fordítva van. De bocsánatot kérek tőled ha félreértettelek.

IDÉZ
Orinoco
2008-08-10 19:41:17 #19690

252 hozzászólás
No jó, ez már borzasztó... :

Kinek van kedve kávézni, teázni, bárminemű koffeineset fogyasztani- mostanság, társaságban, Pesten?

IDÉZ
Robert Wood
2008-08-09 12:44:50 #19684

1542 hozzászólás
Hát akkor ide is lerom, amit Ornoconak privátban. Ha annyira meg akarod osztani kávézási szkásaidat, nyiss egy káézással kapcsolatos topicot. Ez a topic pedig maradjon meg annak, ami. Vagyis ha el akarsz invitálni minket eg helyre, akkor mondj időt, helyet és nézd meg van-e rá érdeklődés. Mert ugyebár ez a "Találkozók" főtopik, azt hiszem nem véletlenül. És talán arra is gondolhatnál, hogy azért nem írok ide, mert én tisztában vagyok a topic rendeltetlével.

De persze azt csináltok, amit akartok :D

Razor, ugye hallottál már a központozásról? Használd, akkor talán érthetőbbek lesznek a kommentjeid. Ha meg nem hallottál, nézz utána. ^^

Nah, én a részemről abbahagytam az offolást :D

"Én elfogadom a valóságot,
és nem merem kétségbe vonni,
Első és utolsó követelésem materializmus."
Walt Whitman

IDÉZ
Razor Callahan
2008-08-08 11:48:46 #19679

108 hozzászólás
kösz! az enyémbe bele gázoltál teljesen defektesek vagyunk és te most nem engeded hogy megosszuk örömünket bánatunkat.

IDÉZ
Orinoco
2008-08-06 09:58:43 #19659

252 hozzászólás
Ahhoz hosszabb komment kellett volna.
A topic célja egyértelmű, de egyelőre nem szerveződik benne társaság. Úgyhogy, megelőzendő a pangást, addig is kávézókról beszélgetünk. Hátha valamelyik felkelti a kedves felek érdeklődését, és akkor már esetleg találkázni is lehet. De előtted az út, Robert: szervezz kávézós találkozót. Ha Pesten, valamely hétvégén, akkor nagy valószínűséggel odatolom a képemet. Már csak a többieket kell meggyőzni, hogy jó dolog az.

IDÉZ
Robert Wood
2008-08-05 21:37:32 #19655

1542 hozzászólás
Furcsa, de mindenki félreérti ezt a topikot. Felmerül bennem, hogy az emberek ennyire nem figyelnek, esetleg hülyék, vagy hogy éppen ennyire szarnak bele az egészbe? Már elnézést. A fórumcsoport neve "TALÁLKOZÓK", ami azért már sejtethetne valamit. De segítek: itt nem kávézókat. kávékat, kávésbögréket, a kávéőrlő gépeket, és nem is a kávét főző büfés néniket kell reklámozni. Lehet, hogy kicsit lagymatag a kávézási kedv, de ez a fóru azért jött létre, hogy az oldal tagjai együtt mehessenek kávézóba, ha esetleg arra van gusztusok. Olyan akar ez lenni a sima oldaltalálkozós topic.

Nah, remélem belegázoltam valaki lelkivilágába...

"Én elfogadom a valóságot,
és nem merem kétségbe vonni,
Első és utolsó követelésem materializmus."
Walt Whitman

IDÉZ
Razor Callahan
2008-08-05 13:29:11 #19650

108 hozzászólás
szerintem itt a legjobb a kávé bár íze nincsen.

IDÉZ
Orinoco
2008-07-13 15:23:08 #19473

252 hozzászólás
A legjobb automatás kávé:

Sopron, Művészeti Intézet, a porta mögött. Nem lehet belőle kisajnálni egy kis agyagos-gipszes mellékízt, de remek retardált társaság szokott mannáért állni előtte.

IDÉZ
Zacharias Huntsman
2008-07-12 21:27:45 #19456

81 hozzászólás
Ha valaki igazán jó kávét akar inni, akkor két lehetőséget tudok rá, olcsón, az egyik, Pécsett Uránvárosban a Szántó Kollégium A/1 társalgójával szemben Lencinél :P Felébreszt, ébren tart, ízletes, és ha megfelelő ideig főzöd, akkor simán tudsz tőle hallucinálni is. XD
A másik Zalaegerszegen a Sport utcában... macerásabb, mert csak dolgozóktól tud szerezni az ember, ugyanis az Anton KFT egyik kávé automatája készíti :) Viszont ilyen finom automatás kávét sehol másutt nem ittam még. :P

"Az értelem fakad a tagadásból"

IDÉZ
Razor Callahan
2008-05-12 10:36:40 #18681

108 hozzászólás
Régebben részt vettem az Irodalmi Kávéház Pályázatán de nem volt valami jó.

Jobb gyertyát gyújtani, mint átkozni a sötétséget.

Azért vagyunk a világon,hogy valahol otthon legyünk benne.

IDÉZ
FireFox
2008-01-23 18:58:13 #17763

2045 hozzászólás
Aloha BlackFairy!

Személyszerint a kategóriáján gondolkodom, mert a !Közérdekűbe nem nagyon szoktunk ilyesmit tenni (nem ilyen cikkeknek hoztuk létre). Ha van alternatív javaslatod, hogy hova tegyük/milyen kategóriát hozzunk létre neki egész nyugodtan írd meg messangeren vagy valahogy és már fel is kerül az írásod. Nem cenzúra, csak vizsgaidőszak :)

Szép napot!

woFF

IDÉZ
Orinoco
2008-01-14 09:00:13 #17700

252 hozzászólás
A csokizást csak profin :) Károly körút, Astoria és Deák között: Azték Choxolat.

Kevés az asztal, úgyhogy társasággal érdemes foglalni, de isteni forró csokik és kávék lelhetőek fel... Igazi csokiból, chilivel és minden egyéb fűszerrel, gyümölcsökkel, ki ahogy akarja és meri. Csak ajánlani tudom! :)

IDÉZ
Misha
2008-01-12 19:28:07 #17688

1 hozzászólás
A Kálvinon, a Ráday utcában, a Vörös Oroszlánnal szemben, lakik az én öreg néném.. nahjó, nem X) szóval van ott egy nagyon jó valami, a nevét nem jegyeztem meg, egy ilyen.. hely XD talán szendvicsező..
Kávét nem ihatok, de ott van a világ legfinomabb forrócsokija!! X)))
Ha valaki tudja, miről beszélek, azt nagyon szépen kérem, világosítson fel engem is XDDDDD
Előre is köszönöm ^^ !!

I'm not real. FUCK REALITY!!

IDÉZ
Nanna Sirama Fenix
2007-12-24 13:54:43 #17568

2 hozzászólás
Sziasztok! Mindenkinek kívánok boldog karácsonyt, és ihlettel teli új évet!!!

"O, o totus floreo!
Iam amore viginali totus ardeo.
Novus novus amor est, quod pereo,
novus novus amor est, quod pereo."

IDÉZ
FireFox
2007-12-24 02:58:33 #17564

2045 hozzászólás
Aloha! :)

Orinoco : Janus Sopronnal nagyon képben van, de a közelmúltban szerzett tapasztalataink alapján, ha jó helyet akarsz, akkor van egy pl. a pályaudvar közelében (pizzázó, de finom nagyon, szóval gondolom a kávé se rossz ;), illetve bent a városban rémlik egy kávézó, amit egyszer megkóstoltam, de nem tudom rendesen körülírni, hogy merrefele :) Majd Janus segít ^_^ Kávé jó.

Have fun!

woFF

IDÉZ

1 2 3 4

honlapkészítés Awen - Spirit of the Web honlap készítés weboldal készítés
Hirdetések

trendster, divat, a divatot diktálom
Sanctum
beholder kiadó - sámánviadal
Láttad már?!

Ghoul
atryl
BölcsCső
"Ahogyan a világot látod,az kormányoz a későbbiekben.Ennek alapján vonzod be a dolgokat életedbe."
(Luthien)
Statisztikák

Toplapok.hu - ingyenes, online statisztika
websas.hu

Magyar Művészeti Toplista
TopSite.hu - A web legjobbjai.

Copyright 2005 Moonshadow. Almoragh, FireFox Dizájn: Mountfort Azaz fejlesztette : ArTiA Kft., jelenleg pedig fejlesztgeti : Awen "Spirit of the Web" | honlapkészítés weboldal készítés