írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények

:: kultúra és művészet ::

írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények
írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények
írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények

ON-Line
regisztrált : 0
vendég : 8
részletek
Fórumajánló
->Elmélkedések
->Épp aktuális
->Felkerült
->Fórum RPG :)
->Gumiszoba
->Kávéház
->Kérdések
->Lazac lesz a törpéből, avagy Ezo Flame
->link.moonshadow.hu
->Ötletek
->Pályázatok
->Szerepjátékokról általában
->Szörcs
->Tapasztalatok
->Vélemények
->Verspárbaj
Szentély
Új tag ma : 0
Új tag tegnap : 1
Összes tag : 1279
Várakozó : 30

Hirdetés

Pályázatok

Moonshadow II fórumok->Alkotók

Ebbe a témába nem írhatsz, ennek több különböző oka is lehet. Vagy nem vagy bejelentkezve, vagy ezt a témát a készítők csak olvasásra hozták létre!
Almoragh
2010-06-25 00:47:21 #22579

2899 hozzászólás
meg ne legyen szar, és legyen kerek; amiatt elvágni, hogy épp letelt a korlát, nem érdemes. Amiatt folytatni, mert nincs meg a karakterszám, szintén nem érdemes.

A lényeg az, hogy mondd el azt, amit akarsz; prózában ezt kb 3 és 6 oldal között tudom elképzelni, kilengések beleférnek. Versben ne írjatok eposzt. Képben nem várunk sixtusi terjedelmet.:)

Ha alapvetően borzasztó, akkor már rég rossz, terjedelemtől függetlenül.:)

IF I SPEAK AT ONE CONSTANT VOLUME AT ONE CONSTANT PITCH AT ONE CONSTANT RHYTHM RIGHT INTO YOUR EAR, YOU STILL WONT HEAR
You still won't hear
You still won't hear

IDÉZ
Robert Wood
2010-06-24 09:42:51 #22578

1542 hozzászólás
Igazi megkötés nincs, mondjuk azt, hogy a pályamű legyen reális keretek között. (Ne regény, és ne 3 sor) :)

Az vagy, amit eszel. Az vagy, amit olvasol. Ne edd meg a gyermekeinket!

IDÉZ
Reszisz
2010-06-23 16:46:15 #22576

23 hozzászólás
Sziasztok! A Megújulás pályázatra min-max. mekkora terjedelemben lehet írni? :) Köszi előre is! :)

Tiszteld az Ellenséget!

IDÉZ
Almoragh
2010-02-11 17:35:02 #21935

2899 hozzászólás
majd ha lesz új MS...:)
akkor viszont indításnak mindenképpen. de az még arrébb van, attól tartok.

IF I SPEAK AT ONE CONSTANT VOLUME AT ONE CONSTANT PITCH AT ONE CONSTANT RHYTHM RIGHT INTO YOUR EAR, YOU STILL WONT HEAR
You still won't hear
You still won't hear

IDÉZ
LucifersAngel
2010-02-10 22:55:12 #21928

109 hozzászólás
Valami új MS esetleg?

"Egyetlen mű sem lett jobb attól, hogy dicsérték, sem rosszabb, ha szidták."
(Lukács György)
http://beilaoth.blogspot.com/

IDÉZ
Norubi
2009-02-04 08:09:06 #20896

1 hozzászólás
Az Irodalmi jelen novella pályázata:

http://www.irodalmijelen.hu/?q=node/872

"time heals nothing..."
Sopor Aeternus

IDÉZ
Robert Wood
2009-01-23 10:57:11 #20822

1542 hozzászólás
Mert ilyen is van... már akit érdekel, persze: pályázat egyetemistáknak, főiskolásoknak

"Ó, ifjuság! már fényed, a messze fény
Alásüllyed, mint távol az éghatár
Mélyén letűnő drága csillag,
S vak vizen ing tova lomha gályám!"
Tóth Árpád - Lomha gályán

IDÉZ
Gyemese
2009-01-12 22:18:05 #20779

1098 hozzászólás
érdekesnek hangzik, bár furcsállom hogy a díjjak többnyire könyvutalvány, nyelvtanfolyam stb pedag különkategóriában meg wellnesshétvége...nem tudom miért, de csak vicces nah:D
lehet hoyg nevezek, még semmi nem biztos, de lehet
köszi a linket!:)

"Én egymagam, s trilliók ellen!"
"Ezernyi súlytalan, lebegő látomás, és ezekből kell a valóságot megteremtenünk"

IDÉZ
Robert Wood
2009-01-12 21:29:29 #20778

1542 hozzászólás
MIA szépírói pályázat

Valaki még? Csak én? Senki? Valaki?

"Én elfogadom a valóságot,
és nem merem kétségbe vonni,
Első és utolsó követelésem materializmus."
Walt Whitman

IDÉZ
Orinoco
2008-11-20 01:04:12 #20327

252 hozzászólás
Tudtam én, hogy indulás előtt MS-t kellett volna olvasni. Most kocogtam haza az elsős-avatónkról, megjelenés szigorúan a nyolcvanas évek stílusában. Majd arról küldök kattintásokat, Angel!

A közeli temetőre helikopter zuhant. A mentőalakulatok eddig 1140 testet szabadítottak ki a romok alól.

IDÉZ
Black Poet
2008-11-19 18:58:10 #20308

1102 hozzászólás
Kattintgatunk?
Én a söröskorsók koccanását inkább csilingelésnek hívom. Tudod nem mindenki tölti otthon a szilvesztert.

Hey, it's just like fairy land...except for the smell of gasoline and burning flesh...

IDÉZ
Black Poet
2008-11-19 11:56:24 #20300

1102 hozzászólás
És mi lenne a motiváló erő ahhoz, hogy erre valaki időt és energiát szánjon? :)

Hey, it's just like fairy land...except for the smell of gasoline and burning flesh...

IDÉZ
Elois
2008-11-19 09:38:36 #20296

454 hozzászólás
IDÉZET :
Tényleg a tökökről érkeztek képek?

És is megvettem a tökéletes alanyt, de sikerült iszonyúan megbetegednem "halloweenre". És mikor - bár már későn - hozzákezdtem a faragáshoz, arra a szomorú tényre kellett rádöbbennem, hogy szétrohadt a belseje...

Sálálálálááá...

IDÉZ
Orinoco
2008-10-21 17:02:46 #20131

252 hozzászólás
Már meg is találtam az ideális alanyt...

A közeli temetőre helikopter zuhant. A mentőalakulatok eddig 1140 testet szabadítottak ki a romok alól.

IDÉZ
Almoragh
2008-10-14 21:34:35 #20120

2899 hozzászólás
Tökfaragó "pályázat"

Faragjunk tököket, fotózzuk le, tegyük föl, örüljünk. Díjazás nincs, de mókás lenne dicsekedni egymásnak a tökeinkkel.

Csináljatok natúr és gyertyás képeket is, a biztonság kedvéért.:)

You still won't hear
You still won't hear

IDÉZ
Almoragh
2008-08-03 17:07:07 #19632

2899 hozzászólás
Egy vendég felhívása - itt talán jobban szem előtt van:

hali mindenkinek!

egy másik fórumon hallottam erről az oldalról, szerettem volna regisztrálni is de sajnos folyamatosan hibát ír ki a regisztráció végén

a lényeg amiért írok hogy:

középsulis legjobb barátom fog megházasodni szept. 13-án és neki szeretnék ajándékozni egy szép replicát

van elképzelésem is hogy miről kellene de nem feltétlenül csak ez jöhet szóba, szinte bármilyen ismert alkotás jó lenne

az én ötletem egy Van Gogh : Napraforgók c. kép lenne amit kicsit kisebb méretben de hasonló stílusban szeretnék kiviteleztettni

természetesen nem ingyen! van erre egy keret ami 20-30 k huf lenne

azért ide postolom ezt mert hallottam hogy sok tehetséges egyén rajzolgat itt a fórumon és hogy hátha kedvet kap valaki ehhez

a kép mindenképp festett kell hogy legyen, az elsőosztályú lenne ha olajkép lenne de nem kizáró tényező ha nem ez az alapanyag

nos várom a jelentkezőket

írj a zomby22@freemail.hu ra ha érdekel a feladat

You still won't hear
You still won't hear

IDÉZ
Orinoco
2008-06-20 23:13:01 #19193

252 hozzászólás
Én a Sárkányhercegnő című elévülhetetlen mesegyűjteménnyel rendelkezem, mindenféle népek sárkányos meséi... magyarból Benedek Eleket javasolnám, a Vár és forrás címűt, pl. Északiból ütne a Vadhattyúk. Bővebb javaslatot csak hazaértem után tudok tenni.

IDÉZ
Almoragh
2008-06-20 23:04:23 #19188

2899 hozzászólás
topic

Nevek ne legyenek megadva.
Rajta, válogassunk meséket... Van egy népek meséi nevezetű könyvsorozat, úgy harminc éve ment, abból lehet válogatni. Mindenképpen maradjunk a népmeséknél, az arab kihagyhatatlan, érdemes lenne még beletenni egy magyart, egy németet és valami keletit. Szerintem viszont egyszerre kéne megcsinálni az írói és a kép-pályázatot...

Az elbírálásnak viszont szerintem nem a kapcsolódási pontokon kéne múlnia. Valaki vagy tud jól írni, vagy nem - nem a szart kéne rágni, hanem megnézni, milyen élményt nyújt az írás.

You still won't hear
You still won't hear

IDÉZ
Orinoco
2008-06-20 22:46:16 #19184

252 hozzászólás
Vagy először lemegy a novella-pályázat, és ha az megvolt, akkor indítani a grafikait.
Nem tudom, szerintem kapcsolódjon valamely létező meséhez, nem kell túl szorosan, de valami alapján el is kell bírálni a műveket...
Azt is el tudom képzelni, hogy 10-15 különféle mesét választunk, mindet más néptől, és azokból indulás, ki hova jut. Elfogadom ám, ha ezt már túl kötöttnek tartjátok. :D Ha kell, van forrásanyagom, de jelölhetnének az adminok vagy az aktívan írók. Akár.
Jó lenne, ha esetleg a célközönség ( alkotóközönség) is hozzászólna végre a beszélgetéshez, bár ez extra igény...

IDÉZ
Almoragh
2008-06-20 22:32:47 #19183

2899 hozzászólás
Jól hangzik.
A pályázat címének hogy hangzana az, hogy "valódi műmese"?
Megkötés nincs, bármely nép népmesehőseit fel lehet használni, akár vegyesen is, a téma se legyen kötött (nem kell egy létező mesén alapulnia).
Az illusztrátorokat tényleg sorsolással kéne eldönteni, de akkor tudnunk kéne, hogy jut -e mindenkinek... Sejtésem szerint többen írnak, mint rajzolnak, szóval indítok egy fórumot, ahol jelentkezhetnek az alkotók. Az író és a rajzoló kötelező jelleggel mailcímet-miegyebet cserélnek, ha megvannak a párok, és együtt megcsinálják a dolgot... Jobban hangzik, mint ha már kész műhöz kell illusztrációt gyártani, ráadásul így időben kiderülhet, ha valaki esetleg mégsem tudja befejezni a művét (nyaralás, meló, alkotói válság... Nehogy potyára dolgozzon valaki).

You still won't hear
You still won't hear

IDÉZ
Orinoco
2008-06-20 22:24:58 #19182

252 hozzászólás
4000-8000 leütés, novella, népmesék, legendák alapból továbbgondolások, átiratok, önálló vagy épp aktualizált verziók?
Elég tág, mindenki megtalálhatja a magának tetszőt, mégis van valami kerete a dolognak.

Alapötletnek. További javaslatok? (alakul, alakul)

IDÉZ
Orinoco
2008-06-18 09:19:12 #19144

252 hozzászólás
Persze, hogy értjük! Esélyegyenlőséget, szabadságot, demokráciát!

Én személy szerint a sorsolást tartom a jobb ötletnek. :)

IDÉZ
Robert Wood
2008-06-18 09:07:25 #19142

1542 hozzászólás
Nekem olyan javaslatom lenne, hogy egy műhöz, csak egy illusztráció készülhessen. Vagyis minden grafiukusnak le kell foglalni a sajátját. Ha pedig kevés novella van, akkor rajzolhatnak többen is (de csak a már nincs választható); valamint ha kevés vállalkozó grafikus van, akkor egy ember csinálhat kettőhöz is. Remélem értitek mit akarok :D

"Én elfogadom a valóságot,
és nem merem kétségbe vonni,
Első és utolsó követelésem materializmus."
Walt Whitman

IDÉZ
Almoragh
2008-06-18 01:12:00 #19139

2899 hozzászólás
Vagy a páros nevezés, vagy a sorsolás tűnik megfelelőnek - nehogy olyan helyzet álljon elő, hogy egy mű kiesik, mert nem illusztrálja senki...:)

You still won't hear
You still won't hear

IDÉZ
Orinoco
2008-06-17 23:07:46 #19137

252 hozzászólás
Az illusztrálandó novellákat egy-egy rajzoló kapná, vagy mindenki ahhoz, amihez akar? Lehetne párosokban is nevezni :)

IDÉZ

1 2 3

honlapkészítés Awen - Spirit of the Web honlap készítés weboldal készítés
Hirdetések

trendster, divat, a divatot diktálom
Sanctum
beholder kiadó - sámánviadal
EZ jó?!

Feketemancs
BölcsCső
"Ha halálod után 2000 évvel még beszélnek rólad, akkor halhatatlan vagy."
(Trza)
Statisztikák

Toplapok.hu - ingyenes, online statisztika
websas.hu

Magyar Művészeti Toplista
TopSite.hu - A web legjobbjai.

Copyright 2005 Moonshadow. Almoragh, FireFox Dizájn: Mountfort Azaz fejlesztette : ArTiA Kft., jelenleg pedig fejlesztgeti : Awen "Spirit of the Web" | honlapkészítés weboldal készítés