meg ne legyen szar, és legyen kerek; amiatt elvágni, hogy épp letelt a korlát, nem érdemes. Amiatt folytatni, mert nincs meg a karakterszám, szintén nem érdemes.
A lényeg az, hogy mondd el azt, amit akarsz; prózában ezt kb 3 és 6 oldal között tudom elképzelni, kilengések beleférnek. Versben ne írjatok eposzt. Képben nem várunk sixtusi terjedelmet.:)
Ha alapvetően borzasztó, akkor már rég rossz, terjedelemtől függetlenül.:)
IF I SPEAK AT ONE CONSTANT VOLUME AT ONE CONSTANT PITCH AT ONE CONSTANT RHYTHM RIGHT INTO YOUR EAR, YOU STILL WONT HEAR
You still won't hear
You still won't hear
majd ha lesz új MS...:)
akkor viszont indításnak mindenképpen. de az még arrébb van, attól tartok.
IF I SPEAK AT ONE CONSTANT VOLUME AT ONE CONSTANT PITCH AT ONE CONSTANT RHYTHM RIGHT INTO YOUR EAR, YOU STILL WONT HEAR
You still won't hear
You still won't hear
"Ó, ifjuság! már fényed, a messze fény
Alásüllyed, mint távol az éghatár
Mélyén letűnő drága csillag,
S vak vizen ing tova lomha gályám!"
Tóth Árpád - Lomha gályán
érdekesnek hangzik, bár furcsállom hogy a díjjak többnyire könyvutalvány, nyelvtanfolyam stb pedag különkategóriában meg wellnesshétvége...nem tudom miért, de csak vicces nah:D
lehet hoyg nevezek, még semmi nem biztos, de lehet
köszi a linket!:)
"Én egymagam, s trilliók ellen!"
"Ezernyi súlytalan, lebegő látomás, és ezekből kell a valóságot megteremtenünk"
Tudtam én, hogy indulás előtt MS-t kellett volna olvasni. Most kocogtam haza az elsős-avatónkról, megjelenés szigorúan a nyolcvanas évek stílusában. Majd arról küldök kattintásokat, Angel!
A közeli temetőre helikopter zuhant. A mentőalakulatok eddig 1140 testet szabadítottak ki a romok alól.
És is megvettem a tökéletes alanyt, de sikerült iszonyúan megbetegednem "halloweenre". És mikor - bár már későn - hozzákezdtem a faragáshoz, arra a szomorú tényre kellett rádöbbennem, hogy szétrohadt a belseje...
Faragjunk tököket, fotózzuk le, tegyük föl, örüljünk. Díjazás nincs, de mókás lenne dicsekedni egymásnak a tökeinkkel.
Csináljatok natúr és gyertyás képeket is, a biztonság kedvéért.:)
You still won't hear
You still won't hear
Egy vendég felhívása - itt talán jobban szem előtt van:
hali mindenkinek!
egy másik fórumon hallottam erről az oldalról, szerettem volna regisztrálni is de sajnos folyamatosan hibát ír ki a regisztráció végén
a lényeg amiért írok hogy:
középsulis legjobb barátom fog megházasodni szept. 13-án és neki szeretnék ajándékozni egy szép replicát
van elképzelésem is hogy miről kellene de nem feltétlenül csak ez jöhet szóba, szinte bármilyen ismert alkotás jó lenne
az én ötletem egy Van Gogh : Napraforgók c. kép lenne amit kicsit kisebb méretben de hasonló stílusban szeretnék kiviteleztettni
természetesen nem ingyen! van erre egy keret ami 20-30 k huf lenne
azért ide postolom ezt mert hallottam hogy sok tehetséges egyén rajzolgat itt a fórumon és hogy hátha kedvet kap valaki ehhez
a kép mindenképp festett kell hogy legyen, az elsőosztályú lenne ha olajkép lenne de nem kizáró tényező ha nem ez az alapanyag
nos várom a jelentkezőket
írj a zomby22@freemail.hu ra ha érdekel a feladat
You still won't hear
You still won't hear
Én a Sárkányhercegnő című elévülhetetlen mesegyűjteménnyel rendelkezem, mindenféle népek sárkányos meséi... magyarból Benedek Eleket javasolnám, a Vár és forrás címűt, pl. Északiból ütne a Vadhattyúk. Bővebb javaslatot csak hazaértem után tudok tenni.
A közeli temetőre helikopter zuhant. A mentőalakulatok eddig 1140 testet szabadítottak ki a romok alól.
Nevek ne legyenek megadva.
Rajta, válogassunk meséket... Van egy népek meséi nevezetű könyvsorozat, úgy harminc éve ment, abból lehet válogatni. Mindenképpen maradjunk a népmeséknél, az arab kihagyhatatlan, érdemes lenne még beletenni egy magyart, egy németet és valami keletit. Szerintem viszont egyszerre kéne megcsinálni az írói és a kép-pályázatot...
Az elbírálásnak viszont szerintem nem a kapcsolódási pontokon kéne múlnia. Valaki vagy tud jól írni, vagy nem - nem a szart kéne rágni, hanem megnézni, milyen élményt nyújt az írás.
You still won't hear
You still won't hear
Vagy először lemegy a novella-pályázat, és ha az megvolt, akkor indítani a grafikait.
Nem tudom, szerintem kapcsolódjon valamely létező meséhez, nem kell túl szorosan, de valami alapján el is kell bírálni a műveket...
Azt is el tudom képzelni, hogy 10-15 különféle mesét választunk, mindet más néptől, és azokból indulás, ki hova jut. Elfogadom ám, ha ezt már túl kötöttnek tartjátok. :D Ha kell, van forrásanyagom, de jelölhetnének az adminok vagy az aktívan írók. Akár.
Jó lenne, ha esetleg a célközönség ( alkotóközönség) is hozzászólna végre a beszélgetéshez, bár ez extra igény...
Jól hangzik.
A pályázat címének hogy hangzana az, hogy "valódi műmese"?
Megkötés nincs, bármely nép népmesehőseit fel lehet használni, akár vegyesen is, a téma se legyen kötött (nem kell egy létező mesén alapulnia).
Az illusztrátorokat tényleg sorsolással kéne eldönteni, de akkor tudnunk kéne, hogy jut -e mindenkinek... Sejtésem szerint többen írnak, mint rajzolnak, szóval indítok egy fórumot, ahol jelentkezhetnek az alkotók. Az író és a rajzoló kötelező jelleggel mailcímet-miegyebet cserélnek, ha megvannak a párok, és együtt megcsinálják a dolgot... Jobban hangzik, mint ha már kész műhöz kell illusztrációt gyártani, ráadásul így időben kiderülhet, ha valaki esetleg mégsem tudja befejezni a művét (nyaralás, meló, alkotói válság... Nehogy potyára dolgozzon valaki).
You still won't hear
You still won't hear
4000-8000 leütés, novella, népmesék, legendák alapból továbbgondolások, átiratok, önálló vagy épp aktualizált verziók?
Elég tág, mindenki megtalálhatja a magának tetszőt, mégis van valami kerete a dolognak.
Alapötletnek. További javaslatok? (alakul, alakul)
Nekem olyan javaslatom lenne, hogy egy műhöz, csak egy illusztráció készülhessen. Vagyis minden grafiukusnak le kell foglalni a sajátját. Ha pedig kevés novella van, akkor rajzolhatnak többen is (de csak a már nincs választható); valamint ha kevés vállalkozó grafikus van, akkor egy ember csinálhat kettőhöz is. Remélem értitek mit akarok :D
"Én elfogadom a valóságot,
és nem merem kétségbe vonni,
Első és utolsó követelésem materializmus."
Walt Whitman
Vagy a páros nevezés, vagy a sorsolás tűnik megfelelőnek - nehogy olyan helyzet álljon elő, hogy egy mű kiesik, mert nem illusztrálja senki...:)
You still won't hear
You still won't hear