Az ember nem csak fogyóeszköz, hanem egyre jobban elértéktelenedik.Ez lehet a sok "jó" dolog következménye, amit "értemes" emberek gyártanak. Nem is sejtem miért vannak öngyilkosok...
"mindenesetre elég szörnyen hangzik,hogy csak eszközök vagyunk a jövő populációjának szabályozásában."
ha nagyon belegondolsz, az ember mindig is az volt, nem?:)
"Én egymagam, s trilliók ellen!"
"Ezernyi súlytalan, lebegő látomás, és ezekből kell a valóságot megteremtenünk"
Állítólag! - ez kihangsúlyozva - pl.Szentendre környékén valakik valamilyen fura dolgot eregetnek bele a Dunába,ami persze bekerül az ivóvízbe.Ennek köszönhetően Szentendre férfilakosságának nagy része nemzőképtelenné válik az évek során.
Valakik ezzel próbálják meg szabályozni a születéseket azon a környéken.
A főnököm szerint az Egyesült Államok szabadkőműveseinek műve ez a sok génmanipulált vacak,amit megetetnek az emberekkel.Amolyan befektetésféle.
Akár van igazságtartalma,akár spekuláció,mindenesetre elég szörnyen hangzik,hogy csak eszközök vagyunk a jövő populációjának szabályozásában.
Tíria:szerintem mindez egybevéve.Ez a sok szemét,amit megesznek,megisznak az emberek,legyengíti az immunrendszert,módosítja a géneket,és tárt kaput kínál a betegségek felé.
A levegő amit beszívunk...nem véletlenül kómázok be,ha épp vidékre kerülök mondjuk 1 hétre.2 napom azzal telik,hogy Budapest levegője után alkalmazkodom a friss,tiszta vidéki levegőhöz.
És este 8-kor már álomkóros vagyok.
Nem is értem azokat,akiket bent a városban,egy forgalmas főút mellett látok futni.
Nesze neked egészség.
Én igyekszem mellőzni az étrendemből ezeket a - általam csak atomhulladéknak nevezett - dolgokat.
Bár a zöldség amit megeszek,az is kezelve van vegyszerrel,de legalább zöldségből van,és nem műanyagból.
hm... a szarokra visszatérve amit eszünk... komoly dilemmába estünk az egyik kedves ismerősömmel nemrégiben, azzal kapcsolatban, hogy mi is okozhatja a lakóhelyünk közelében azt a rakat rákos megbetegesédt, amibe sanjos az apám is újonnan szenved... Nem tudjuk eldönteni, hogy a sok sok E "vitaminos" kaja, a tömérdek ipari park a közelben, vagy esteleg valami más lehet -e az oka ennek az egész elmebajnak, mamit itt folyik körülöttünk pár éve... Tényleg ki kellene már találni valamit, mert az a drága ipar, ezenfelül a sok incsifincsi kaja, ami az európai piac szemeteként hull hozzánk, és az esetek többségében akarva akaratlanul is fogyasztjuk előbb, vagy utóbb kinyír bennünket... Remélem, h ha lesz vmilyen háború, akkor a csoálatos külföldi vállaltok vezetőivel kezdi, akik hozzák ide a gyáraikat, meg a szemetüket...
Esetleg támogatnék egy egész bolygót átölelő háborút is,h végre rájöjümk h ez egy tök nagy ajándék ,mármint erre a sárgolyóra gondolk ahol élünk!
Tudjátok a felszinét sem súroljuk annak amire az emberi elme képes...
Szal elkéne má felejtenünk a régi jól bevált enegiaforrásokat meg hasonlókat,meg h a boltokban ne müanyag szarokkal tömjenek minket..és valami érdekesebb és hasznosabb dolgok utn nézni...pl valaki igazán kitalálhatná nárt a teleportálást..igaz lehet h már kitalálták,bár sztem ez az elmével valósitható meg leginkább!!
Míg testemet mérgezem addig síromat ásom,s féltő odafigyeléssel végignézem saját széthullásom......
Kicsit elterelődött a téma azt hiszem, de sebaj. :)
Amúgy kis apróság: a járványok szükségesek lennének ahoz, hogy a bolygónkon egy EGÉSZSÉGES és NORMÁLIS társadalom létezzen, egészséges és normális emberekkel, csak a nagyra tartott orvostudomány egyszerűen kilőtte ezt a lehetőséget.
Túlszaporodunk, jön a nyomor, a pestis, és minden megy úgy, ahogy már régen kellett volna. :)
Nincs az a gond a világon, amit egy kiadós járvány meg ne oldana...
nem sértődtem meg!De tuod mindig ott van az hogy elkapnál!!DE nem kaptam el semmit és ezé nem aggódom!Ha meg mégis akkó meg má ugyis elkaptam ,felesleges aggódni akkor már,nem?
Míg testemet mérgezem addig síromat ásom,s féltő odafigyeléssel végignézem saját széthullásom......
Drága Flynthanf!
Engem, mint boszorkányt arra tanítottak, hogy legaább annyira tisztelje minden élőlény amennyire ők tisztelnek engem. Sajna a járványok nem abba a kategóriába tartoznak amit bárkinek is kívánnék.
Remélem nem sértődsz meg azért ha azt mondo, hogy ha te elkapnál valami komolyabb betegséget, te sajnálnád magad legjobban, és feltennéd a kérdést hogy miért veled történik.
Csak ennyit szerettem volna.
...sose hosszúéletű az, aki az istenek ellen harcol...
Taps taps hajolgatás,rózsa kockacukor taps kockacukor,de kisebb doboz mint Potinak.
Ne haragudj barátom,nem sértés,de valóban igen erősen fellengzően beszélsz,ami az érettségin terpeszkedő kifejezés,egyszóval pirosvonalas hiba.Így van ez az életben is.
Nem áll tőlem messze amit mondasz,hisz templomba járok rendszeresen,és hetente gyónok,de azért ennyire eltúlozni nem kell ... a szépség meg a nyelvérzék csillagos ötös,de valójában semmit sem mondasz ...
Mármint mégis! Mondasz. De gyakorlatilag ennyi.
És ez nagy hiba. Szóval,ne csodáld hogy Potinak szemet szúrtál - én,bár nem ismertem a varázslatos,és "egy a millióból" Ezüstcsillagot,a topikját hathatósan áttanulmányoztam,és észrevettem a kis hibákat,amikbe annyira beleszeretett a rajongótábora. Hasonló hibákat vélek felfedezni ... és most bocsáss meg a szemét nyelvi fordulataimnak ... a te birkalogikádban ... hiszen ez az amit az emberek vallanak,ha a másik nem teszi én sem teszem.Ne az embereket hibáztasd,hanem azt az elvetemült álnok történelmi személyt,aki kitalálta hogy vannak dolgok amiket meg lehet tenni,és vannak dolgok amiket nem. Ess túl a reménytelen szeretetharcos szerepén,mert egyrészt küzdesz a semmivel,ami úgyis elsöpör,mert nagyobb nálad,másrészt Potinak is gépelési melót adsz,ami meg neki szar.
És valaki mondja meg végre hogy mi a baj az ezoterikusokkal! Kurvajó füstölőket tudnak ajánlani!!!
Uriel Archaea Angelis
"Sicut in caelis,et in Terra ..." <-- Heaven's here???
Nem is ez a világmindenség lényege. Az hosszú. Ez csak az egész összesűrítve.
Ez amolyan megkönnyebbülés dolog. Az összefüggésekre való rájövés (sokan megvilágosodást emlegettek, nos az nem tudom micsoda valójában. Sokan beszélnek róla, de még nemsikerült rájönnöm. Szerintem nekem olyanom még nem volt. De nem is érzem szükségét.), de méginkább a nagy cél elérése, a nagy fa ledöntése okzta megkönnyebbülés miatt szerethet az ember. Ez a szeretetnek egy vállfaja. Nem olyan szeretet, hogy "szeretem anyukám, meg a Marit", hanem olyan fajta, ahol édestestvérének érzi az ember a többit, itt minden ember pótolhatatlan kincs. ..Csak sajnos erre rácáfolnak gyakran a jó emberek.
És milyen igaz! Nincs meg a megfelelő nyelv. Sem a megfelelő közönség.
Hisz valójában mit keresek itt, ha a fantasy nem érdekel, az ezoterikától meg visítófrászt kapok?
Valószínüleg vonzott a hely, mint tábortűz a szúnyogot. Jöttem az értelemre hajlamos fiatalokhoz én, a tapasztalatok ellenére örök idealista, ostoba hittel; hogy az emberek csak arra várnak, hogy megváltozhassanak.
Én csak szerényen megjelentem, nem igazán akarok beleszóólni ebbe az eszmecserébe.. na nem azért mert túl magas lenne a labda amit itt egymásnak passzolgattok... csak nem látom értelmét annak, hogy én is elmondjam a véleményem...
S, hogy miért nem értenek Pontius? talán mert nem találtad meg azt a hangot, nyelvezetet, amit mindenki ért... :)ha netán ezútán sem találod, marad a testbeszéd :PP azt mindenki érti, vagy sejti, a tudatalattijával is :)) én már csak tudom :))
Uriel: nekem is volt ínhüvelygyulladásom... emléxel, mutattam :) namármost, helyette már csak egy vágás látszik:) nagyon csinos, remélem nem fog nyomtalanul eltűnni :)
Jah és még valami..
Pontius: a szeretet... hmm... én is szeretek mindenkit, még Urielt is, pedig ő aztán igazán egy nehéz eset.. ergo: én is megvilágosodtam??? (szőke a hajam:P) én nem ebben látom a világmindenség lényegét... más összetevők is szükségesek hozzá... és szép kis utat kell bejárnod... én sem értem még a végére, de legalább most sejtem, hogy jó irányba haladok :)
Na befejeztem a hülyeséget, nem járatom a számat, maradok bölcsen: csendben.
"Az a rím, ami vagy. és az ágyam a mondat, melyben megerőszakollak, lágyan."
Reflektálva túltrjedelmes,az élet iránt érzett (és nem mellesleg Ezüstcsillaghoz fűző) halhatatlan és örök szerelmed,szereteted,és elfogulatlan ragaszkodásodra,azt kell hogy mondjam,hogy támadhatatlan véleményed kitolta a világom határait ... szívemből szóltál barátom,én is ezeket osztottam volna meg az egybegyűltekkel 6-7 óra tömör szerkesztés és billentyűzetamortizálás végtermékeként.
Arról van itt most szó,hogy Poti zseniálisan elkezdte,folytatta,befejezte,és végül kikerekedett belőle egy többségében hű és igaz információáradat,amit ember legyen ép és bátor végigolvasni.Ha a végére jut,akkor már úgyis mindegy lesz.
Szokás szerint röpködnek a csókok,ordítanak hogy ne menj még el,gratuláló kezek nyúlnak feléd,és ha leesett a függöny,kapsz egy csokor rózsát meg egy doboz kockacukrot ;)
mindenesetre változatlanul támogatlak mindenben,s ismét mondom,hogy én is ezt írtam volna,de szerencsére megtetted helyettem,megkímélve ezzel szerénységemet a billentyűzetcserétől,az ínhüvelygyulladástól és még száz és száz testi-lelki veszélytől ...
Én is szeretlek Poti,csak így tovább :)
Uriel Archaea Angelis
Te fellengzősen írsz, én nyersen. :)
Amúgy ez a szeretet dolog...hát nekem nem súgott senki semmit (kivéve ugye az iskolában, de úgy gondolom ez nem tartozik ide), én az emberek többségét szeretem és sajnálom. :) Persze sajnálni senkit sem szabadna, de mégis. Úsztam meg már én is dolgokat, de ezeket mindig vagy a véletlennek vagy a félelemetes szerencsémnek tulajdonítottam be, mindig a hit és reális magyarázatok és számok közt egyensúlyozva.
Amúgy egy kicsit sajnálom azt, hogy írtam. :/ Régebben valamivel jobbakra sikerültek, de mostanság már nem vagyok formában :(
Még utolsó gondolat a szeretetről:
A szeretet is kémiai reakció, de ha minden emberben elő tudnánk idézni minden iránt, akkor egy gyönyörű utópiában élnénk. :) És mint tudjuk, az utópiák soha sem jönnek el ^^
U.i.: a halál utáni életre én is kíváncsi vagyok, bár saját fejemet nem loccsantanám szét. Szerintem ebben az esetben nagyon sokan leköpnék a síromat, de legalábbis csalódnának bennem ^^ Aztán amúgyis nemsokára megtudjuk, bár én ragaszkodok ahoz, hogy a halál beállta utána 10 perc a halál utáni élet. Utána az agy véglegesen és visszafordíthatatlanul károsodik és leáll.
Nem akarlak bántani. Meg ellenkezni sem. Igazad van. Mint mindenkinek.
Csak ennyit: Az életkor nem számít. Nincsen nagy egóm. Mint írtam, csak szellemnek tartom magam, és ez azért van, mert nem vagyok embernek való = alávaló vagyok erre a posztra. Igaz, hiú vagyok, de szeretem az embereket és tudom, mit jelent az ember. Így nem mondom magam felsőbbrendűnek, csak olyannak aki lát(hat). És ez nem tesz felsőbbrendűvé. Csak beteggé.
Azt mondanám, hogy ostoba? Az vicc volna, senkiről nem gondolok ilyet valójában.
Isten, meg hasonlók: lehet, hogy nincs, tisztában vagyok az alternatívával: mi vagyok, ha nincs igazam.. :roncs és felesleg... mint az egész világ.
Figyu! Ha ez így igaz, akkor végre vehetek egy stukkert és szétlőhetem a fejemet - ahogy már rég elterveztem ábrándjaimban - mert nincs kötelességem és nincs értelem! Bazeg! De jó lenne, ha nem lenne, már rég feküdhetnék! De kurrta egyszerű lehetne így az egész!
Csak sajnos engem kipécézett magának, és négyszemközt elmonda, hogy létezik.
Halál utáni élet: lehet, hogy nincs élet, de a létezés az kikezdhetetlen és az időtől független.
Egyébként bebizonyítsam, hogy igazam van az egész mindentudósdival? Akkor elmondom, hogy szeretlek. (nem úgy)
És ezt csak az teheti meg őszintén, aki tudja, hogy mi a lényeg. Csak az engedheti meg magának azt, hogy boldog legyen és szeretni tudjon.
Becsülöm írásodat. Tehetséges vagy.
Egyet azonban nem értek: Miért nem érti senki az enyéimet? Miért nem hallja senki az örömhírt bennük? Pedig szerintem tök egyértelműek azok, amiket írok.
Válasz az istenes topicra:
Aryan: ne érts félre, nem akartalak bántani. :) Sőt, nem is bántottál meg. De van aki fest, van aki verseket ír, van aki extrém sportokat űz, nekem pedig ez a szórakozásom. :) Kiírom magamból ami zavar, végignézek a szóáradaton, és ha elégedett vagyok, akkor jókedvre derülök. ^^
1)Egy EGÉSZSÉGES (gyengébb látásúak kedvéért EGÉSZSÉGES) párkapcsolatot sem a pszichomókus, sem a hókuszpókuszos ezoterikás nénik/bácsik nem tudnak megteremteni. Az egészséges és működő párkapcsolat alapja, a 2 ember egyetértése. A pszichomókusok csak belénk magyarázzák hogy összeillünk, az ezósok...véleményt lásd korábban ^^
2)Lyan: hát a lelkiismeretet fel lehet ébreszteni. Valahogy... :) Engem próbáltak sokkolni kissebb videókkal, amin élve nyúznak mosómedvéket, és egyéb gyönyörű állatokat. Az undor és a rosszkedv előjött, párosítva a tehetetlen dühvel, de lelkiismeret nem. Sőt, már próbálkoztak retardált kopasz 80helyen rákos, dawn kóros, süket, vak, néma (vagy bármelyik 3 kombinációja), levágott kezű/lábú/ehe... , megerőszakolt, nyomorgó, etc kisgyerekekkel is. Jaj de szegény...hát, a Föld amúgyis túlnépesedik, és legalább ennyit hagyjunk meg a természetes evolúciónak. A gyenge legalább dögöljön meg. (Nem akartam ezzel bántani senkit mert szomorú dolog, de azért nem kéne ennyire csüngeni ezen. Bármit teszünk, úgyis maradnak ilyenek) [És nem, az itteni jó tetteink nem váltanak meg minket. Nincs mitől ^^]
Válaszokat pedig találunk minden nap. Csak általában nem fogjuk fel, hogy az volt a válasz. :)
3) Vodka-citrom...TÁVOZZ!
Csinos hölgy...öö...minden relatív.
Edelweiss...no abban egyetértek.
Szóval ne búslakodj Uriel. :) És anyád nem gyógyítottam meg a fejfájásod, csak pár pszichológiai hatásra elmúlt (lásd "Anya, adj egy puszit a kezemre, és akkor nem fog fájni")
4) Hogy rátérjek a mondandómra...kedves Elois felhívta a figyelmemet Az emberiség Isten-keresése fórumra. Látóhatárom szélén ez már megjelent, csak eddigi bokros teendőim mint a kávé főzés, aktahordozgatás és egyéb hasonlók nem adtak időt erre. Most nekilátok...
Először is megpróbáltam végigolvasni. Első post jó, tartalmatlan. Második...na akkor magamhoz rántottam a maradék fél doboz cigimet, kirohantam a konyhába két sörért és egy negyed üveg Uzoért. Olyan érzésem támadt, mint amikor az ember sétál az utcán, kellemes az idő, és teljesen véletelnszerűen megjelenik előtte egy banán alakú hangya, 3000szeres nagyításban, és elkezdi fehér zongorával dobálni a járókelőket.
Mellbevágó. Mint a zongora.
Nos előrebocsájtom...ezt a saját szórakoztatásomra írom, és aki érzékeny, az lépjen most ki. Gyakorolnom kell ^^
Aryan...hát...
Ok, hiszel valamiben.Ez nagyon korrekt. Téged nem is akarlak igazán bántani, nem mondom hogy tévhitben élsz, satöbbi satöbbi. :) Az én vérem nem tiszta, és hogy felemelkedjek...talán ha egy sportkocsi elüt, és repülök pár métert. De ez a teremtős téma akkoris mellbe vágott. Ok, én egy paraszt materialista vagyok, az új világ terméke, aki sötét mint a humusz és semmiben sem hisz. Vagy mégis...a humuszban. :) A materializmusom ellenére HISZEM azt, hogy a FÖld létezik, mint egy élő, mozgó lény, és mint szellemi entitás. Persze erre eddig nem találtam egzakt bizonyítékot. :)
Viszont a véleményem, csak így az első hozzászólásra reagálva:
1) a mai napig teljesen úgy néz ki, hogy a fáról nem leestünk, hanem lemásztunk. Bár az esés is egy jó feltevés, és talán ezzel magyarázható, hogy ilyen idióta az emberiség.
2) Ha a teremtőnek céljai lennének minden egyes emberrel...kicsit menjünk visszább. Miből gondolod hogy az ember egy kicsit is felsőbbrendű? Mert képes megváltoztatni a környezetét? wow. Tényleg szuper. Képesek vagyunk pusztítani és formálni. Ez tényleg különleges. De ha nem lennénk képesek, akkor valószínű már kihaltunk volna :) Mi nem az evolúció csúcsa vagyunk, csak egy elfuserált zsákutca.
3) Szóval a középkor királyait Isten jelölte ki. Kedves. Én úgy tudtam hogy 90%uk csak elég embert tudott lemészárolni, hogy a nép féljen tőle. De persze ez biztos hülyeség, és isten azért teremtette a lemészároltakat, hogy a király királlyá emelkedhessen. Logikus :)
4) Az ájraság...erről inkább nem beszélek. Szerinted ha minden ember így gondolkodna hány nap alatt pusztulna el az emberiség? :)
5) A teremtő véleményem szerint nem létezik, de ha mégis, szerintem baromira nem bocsájt meg. Ő teremtett mindent? A fákat, a bogarakat, minden lényt? Ó jaj...de hiszen húst és növényeket eszel, fákat vágsz ki hogy házat építs, javakat halmozol fel hogy jobban élj, értelmetlen véres orgiák után telepakolod a hűtőd finomságokkal...vagy talán másképp gondolod?
A többit később... :)
Pontius:
hehe...látod te kényszerítesz arra, hogy alkohollal tompítsam az agyam, hogy képes legyek görcsös arcrángások nélkül itt ülni. :)
Valóban kedves...tényleg. Benned Ezüstcsillagot látom feltámadni, valami új és hatalmasabb formában. Szóval 19 évesen képes voltál minden kérdésedre választ kapni, mindent megtalálni az életben ami szükséges...bravó! Őszinte elismerésem. Ezzel akár elmehetnél tanszéket nyitni valamelyik filó karra is. :) Olyan jól és teljesen értelmetlenül tudsz beszélni, hogy a hallgatók csüngenének minden szavadon. Te megmondod hogy ki gondol jókat, ki rosszakat, és hogy mi az igazság. Halleluja! Újabb isten született! Esküszöm már csak a wicca és a Hit Gyülekezete hiányzik... :)
Ne vedd bántásnak kérlek. Mindenkinek joga kifejtenie a gondolatait. Ezt tetted te is, ezt teszem én is. :)
Visszatérve...
A felvilágosodás rossz, a régi világ jó, igaz? Hát nézzük.
Régi világ:
nem volt kapitalizmus, nem volt többlettermelés, nem volt semmi olyan ami túlzottan pusztította volna a környezetet.
Volt pestis, volt az utcákon hömpölygő vizelet, volt nyomor, volt vagy 45 év a max életkor, volt tífusz, kolera, éhhalál, volt kínzás, ostorozás, kizsákmányolás, zsarnokság, önkényuralom, korrupció, volt butaság, tájékozatlanság, írástudatlanság...
A politikai vonzatok persze most is vannak, csak jobban ködösítenek. De azért én kívánnám neked, hogy szüless oda, és ne tanulj meg írni. :) Akkor nekem sem kell fáradnom ilyenekkel ^^
De...szóval az jó volt. Igen, bizonyos szemszögből jó volt a népnek. Kötelezően hinnük kellett valamiben, vagy felakasztották őket. Nem rossz módszer. Ezentúl ha a valaki rossz kritikát ír rólam, egyszerűen lelövöm, és akkor csak jókat fognak írni rólam :)
De nézzük a mai világot...
Visszaszorult megszámlálhatatlan betegség (még tűrhető), növekszik a népessig (kár érte), van áram, számítógég (ami azért gondolom neked sem rossz ha annyi ülsz előtte hogy ilyeneket írj), vannak könyvek (amikből sok emberke sok baromságot olvas, és sok fórumon osztja az észt :]), újság, hírek...és?
Minden nyomorúság volt eddig is, csak nem láttuk. De azért van étel a frigóban, van tető a fejed felett, ha hibázol nem korbácsolnak véresre (kivéve ha a megfelelő körökben mozogsz, de akkor így jártál), van mit felvenned, van hol lezuhanyoznod, és ha beteg vagy van mit bevenned.
Persze sokminden eltűnt ami régen volt. Például nincs tudatlanság. Vannak emberek akik olvasnak, tanulnak, és képzeld, saját véleményük van! Bizonyám. Nem akasztják fel őket, mert azt mondják valami nem jó. (Mindkettőnket felakasztottak volna már, van egy olyan érzésem )
Nincs kötelező vallás! Woah. Fura, mi? Nem erőltetheted rá senkire. Szegény te...
Ennyit a két világról.
Oh, egyébként azzal egyetértek, hogy sok dolog került felszínre, és nagyon elszállnak tőlük az emberek. Feng-shui, buddhizmus, energetika, ezoterika, millió egy hiedelem, vallás, szokás, etc, ami alapjában véve csak annyit tesz hozzá a többség jelleméhez, hogy még csillogóbb lesz az egója.
Oh, és a világ egyszerű. Ez is igaz. Csak mi bonyolítjuk túl, önmagunkkal. A gyenge elbukik, az erős élve marad. Ez az egyetlen tövény, aminek így kellett volna maradni. Sajnos az e,beri társadalomban nem így van
Valójában nincs rossz és jó. Minden amit teszünk, értelmetlen és pillanatszerű. Ha megalkotsz egy szobrot emlékeznek rá, amíg meg nem hal az utolsó is aki látta. Ha elindítasz egy vallást, csak addig él a vallás amíg emlékeznek rá. És az EMBEREK emlékeznek rá. Ha megölsz egy embert: semleges. Nem változtat semmin. Másnap nem megy munkába, nem öleli a szeretőjét, nem tanítja a gyerekeit. És? van még megszámlálhatatlanul sok, aki megteszi. Elszívsz egy cigit? Kátrány rakódik le a szervezetedben. És? Ha meghaltál elbomlik. Nincs felsőbb értelem. A jó és a rossz fogalma azért született, mert néhány ember irányítani akarta a többit, és ezért megfogalmazta hogy a 'rosszat" nem tehetik, a "jót" igen.
És Diabolus ostobaságáról...ez nekem fájt.
Nem mondom, hogy barátok vagyunk. Haverok sem igazán, hiszen oly ritkán találkozunk. De tisztelem és becsülöm, mert keveset beszél, de akkor igazat és őszintét.
Mindenesetre nem csalódtam: valóban te vagy az új Ezüstcsillag. :) Ha az egód akkora lenne mint a nemzőszerved, szerintem nagyobb élvezetet lelnél a hölgyekben mint saját magadban. :) Persze ez azt feltételezi, hogy akár akasztókötélnek is használhatnád, ami igazán groteszk látvány...
De azt hiszem zárom is a soraimat. Sajnálatos módon a maradék megnyilvánulásod valóban csak ideges rángásokat váltott ki belőlem.
Óh, és még valami fenségességed!
Nagy valószínűséggel nem fogod annyiban hagyni ezt az attrocitást, de nyugodj meg, eddig csak nő tudott megsérteni, három éve. Te is megpróbálhatod, és csaphatunk egy helyre kis csevegést.
Oh jah, és a szokásos szöveg:
buta vagyok, értetlen, etc etc, de ezt már elmodták. Hát nézd...lehet. :) De akkor nagyon egy szinten vagyunk ^^
Reménykedek benne, hogy nem alacsonyodsz le odaáig, hogy teljesen hétköznapi dolgokat próbálsz a fejemhez vágni. :) De ez majd kiderül ^^
Hát akkor...sok sikert!
S ismételten ki kell emelnem,hogy a nemrég történtek tükrében TÉNYLEG nincs már egóm ...
És hogy ne offoljak,megkértem anyámat,ki régen 2 perc alatt a fogdosós ezoterika módszerrel elmulasztotta a lábfájásomat (vagy lehet,hogy csak elzsibbasztotta),hogy segítsen a szerelmi életemen ...
Hát persze hogy a húsvéti nyuszi is egy perverz állat,és én pont kifogtam azt a problémát,ami ezek szerint nagyobb,mint a világ megváltása ... a természetgyógyászok meg elmehetnek xy ba,ha nem tudnak pontosítani a nő és a férfi kapcsolatán ... na persze,lehet,hogy arra a családterápiás pszichopata van kirendelve,nem a természetgyógyász ... most velem van a baj?
Uriel Archaea Angelis
Én is egyetértek veled BP,és én sem akarok veled vitatkozni.
Három új dolgot kóstoltam meg mostanában ...
1 : a vodkát citrommal (a citromot egy csinos hölgy nyakáról)
2 : a csinos hölgyet
3 : A fantasztikus Edelweiss-fehérsört.
Az elsőt,ha nem is pont így,ismertem.A másodikat nem,de örülök,hogy megismertem ;).
De a harmadik óta,bevallom,kezdem érezni a buborékok,meg a Brown-törvény misztikumát ... gyorsan be is vágtam 4 korsóval :D.
Ui : ha a haverom gyors mint a nyúl,és folyton a tojásaival játszik,akkor nem lehet,hogy ő a húsvéti nyuszi?
Uriel Archaea Angelis