írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények

:: kultúra és művészet ::

írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények
írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények
írás, vers, novella, novellák, galéria, ajánló, fórum, fantasy, ezoterika, kultúra, kép, képek, festmények

ON-Line
regisztrált : 0
vendég : 8
részletek
Fórumajánló
->Elmélkedések
->Épp aktuális
->Felkerült
->Fórum RPG :)
->Gumiszoba
->Kávéház
->Kérdések
->Lazac lesz a törpéből, avagy Ezo Flame
->link.moonshadow.hu
->Ötletek
->Pályázatok
->Szerepjátékokról általában
->Szörcs
->Tapasztalatok
->Vélemények
->Verspárbaj
Szentély
Új tag ma : 0
Új tag tegnap : 1
Összes tag : 1279
Várakozó : 30

Hirdetés

Szerepjátékokról általában

Moonshadow II fórumok->Szerepjátékok

Ebbe a témába nem írhatsz, ennek több különböző oka is lehet. Vagy nem vagy bejelentkezve, vagy ezt a témát a készítők csak olvasásra hozták létre!
Black Poet
2010-04-21 16:49:47 #22237

1102 hozzászólás
Részemről a szerepjáték két helyen kezdődhet, azok pedig egy jól kialakított asztal megfelelő társasággal, vagy a hálószoba. A többi csak gyenge utánzat.

Hey, it's just like fairy land...except for the smell of gasoline and burning flesh...

IDÉZ
LucifersAngel
2010-04-21 16:37:02 #22236

109 hozzászólás
én Metin 2-zök:D az az?

"Egyetlen mű sem lett jobb attól, hogy dicsérték, sem rosszabb, ha szidták."
(Lukács György)
http://beilaoth.blogspot.com/

IDÉZ
Black Poet
2010-04-21 15:29:20 #22233

1102 hozzászólás
Az nem valami körökre osztott weblapos basz? Mert ha igen, akkor ismerem, és annyi köze van a szerepjátékokhoz mint a Farmville-nek.
Ha meg Trillian, akkor biztos ismerem, azt használom MSNezésre. ^^

Hey, it's just like fairy land...except for the smell of gasoline and burning flesh...

IDÉZ
Razor Callahan
2010-04-20 20:41:48 #22202

108 hozzászólás
Ja!

"Engem a jövő érdekel mert életem hátralévő részét ott fogom eltölteni".
"Nekem csak egy hely van ahol élek és ez a testem".

IDÉZ
LucifersAngel
2010-04-20 20:37:39 #22201

109 hozzászólás
akkor sikerült? O.o

"Egyetlen mű sem lett jobb attól, hogy dicsérték, sem rosszabb, ha szidták."
(Lukács György)
http://beilaoth.blogspot.com/

IDÉZ
Razor Callahan
2010-04-20 20:33:17 #22200

108 hozzászólás
A Thrillion-t ismeritek?

"Engem a jövő érdekel mert életem hátralévő részét ott fogom eltölteni".
"Nekem csak egy hely van ahol élek és ez a testem".

IDÉZ
Disha
2008-05-03 12:31:43 #18605

446 hozzászólás
sziasztok

találtam egy tök jó oldalt, igazán remekül ki van dolgozva, igényes, fórumos, de KM rendszerrel, dark fantasy, alapvetően keveréke az egyéni fantáziának és a D&D világának, rendszerének. Nekem mondjuk azért tetszet meg, mert kegyetlen jó a KM (ez izlés dolga persze), meg van a kariknak esélye az elhalálozásra egy rossz döntés után.... szal nem arról van szó, hogy vérpistike puffog a levegőbe, legyakja az isteneket, és megdönt minden csajt/ megdől minden pasinak.
Szóval elég hangulatos... jah és amit imádok: ha nm találsz megfelelő kariképet, csinálnak neked, amilyet megálmodtál... és elég ügyesen.

Age of Darkness forum

AOD világ

"Here I'm! Will you send me an angel?"

IDÉZ
Syrocco
2008-03-05 15:21:56 #18061

10 hozzászólás
Bizonyára már sokan értesültetek a hírről, miszerint: Ernest Gary Gygax - aki gyakorlatilag a szerepjátékok atyjának is tekinthető - elhunyt a minap.

Nyugodjék békében!

IDÉZ
Zacharias Huntsman
2007-12-15 19:13:18 #17551

81 hozzászólás
Gyerekek, a d100-tól mindenkit óva intek. Fertelmesen rossz lett. Még a d20 logikátlanságait is felülmúlja helyenként. (A csatabárd hogy sebez 5d4-et?!)

"Az értelem fakad a tagadásból"

IDÉZ
Shackallor
2007-12-07 21:04:50 #17539

511 hozzászólás
Te jó ég, már megint van vmi új tvk?

Erről eddig lemaradtam, máris megérte ma ide felnéznem :))
:p

"Képzeld el, amit kívánsz, kívánd, amit elképzeltél; teremtsd meg, amit kívántál. (G.B.Shaw)"

IDÉZ
Nickey Montagnon
2007-12-07 12:50:43 #17530

1 hozzászólás
Tökre várom a karácsonyt, mert megkapom a nemrégiben megjelent Új törvénykönyv-et!! Állítólag sokkal jobb mint az előző, a M.á.g.u.s. Júúúj, annyira várom már! :)))

IDÉZ
Gingeryen
2007-09-12 18:19:30 #17162

2 hozzászólás
Gumi...a thrillionon és is játszom ^^ Tök jó kis oldal. Igaz manapság nekem is alig van időm rajta játszani. neked amúgy mi a vélemyényed rolla?
Én észrevettem, hogy sokan koppintják...na bumm...mindennek van hátúl ütője... nem de?

IDÉZ
Ezüstsörény
2007-08-01 23:25:22 #16894

8 hozzászólás
Helóka!
Én is szeretnék egy oldalt reklámozni ha nem lenne baj...
www.gportal.hu/portal/oldworld
remélem jó lesz de azért ötletket is mondhattok majd nyugodtam, hogy mi a baj vele, mi hiányzik...

Mindem ember egy másik világ
www.gportal.hu/portal/oldworld

IDÉZ
Aleph
2007-06-16 14:02:48 #16368

1 hozzászólás
Sziasztok!

Szavazzatok arb86 munkájára a www.white-wolf.com oldalának az alján. A Changeling: the Lost trailer verseny legjobb pályamunkája és megérdemli a szavazatainkat. Válasszátok a "choice 1"-et, az arb86-é.

Üdv!

www.sanctum.hu - Magyar World of Darkness oldal

IDÉZ
Menwfe
2007-04-18 15:37:29 #16028

61 hozzászólás
http://uradalom.fantasya.hu/

Egy új oldal, amit egy picit szeretnék reklámozni azoknak akik szeretik a D&D-t.

I lay in the hands of my maker
And I want to spend the rest of it awake
Why do I get the feeling they'll brake it
It's a fight... it's a fight

IDÉZ
hamster
2007-03-12 19:21:02 #15815

2 hozzászólás
Gumi vagyok, mert még mindig a Thrillion Kincsei nevű internetes szerepjátéknál tartok. De sajnos a "magánéleti" teendők, miatt lassan arra se jutt idő, pedig a klánvezérem lassan a hátsómba rúg!!!

IDÉZ
sade
2007-01-12 00:03:23 #14825

10 hozzászólás
a kérdésre reagalva nem lennek, hanem vagyok egy amolyan skald jellegű bolond táltos :)) (ezt rakd ossze :))

http://sade.epilogue.net

IDÉZ
sade
2007-01-12 00:01:50 #14824

10 hozzászólás
szerintem tok remenytelen ( :( ) de azert megprobalom :))
februar elejetol Earthdawnt fogok meselni.
a jatekosaim szerint eleg magasra szoktam tenni a mercet (pedig nem is :))
a helyszín budapest.
Nincs sok jatekos, mondjuk nalam 3-4 fo a tokeletes.
Karakter/sztori/és vilagcentrikus a stilus altalaban, ezert ha valaki ugy dont megprobalja nalam (velem :)), akkor nem art ha ismeri a vilagot, vagy legalabbis meg szeretne :))
Aki nem ismerne az EDt, heroikus fantasy, anno a FASA adta ki nagyonreg, amugy a Shadowrun multja.
A fajok eleg kulonlegesek, es teljesen masok, mint a d and dben megszokottak, eppen ezert az osszehasonlitas tok ertelmetlen (viszont szerintem ezert is nem lett tul nepszeru, mert tul mas, tul kulonleges, izgalmas, de bele kell melyedni).
heti egy alkalom lenne :)
ha erdekel, akkor sade kukac earthdawn.co.hu
(ha az ed erdekel, akkor K'harro Aropagoiaz oldalam, ott van nehany info fenn)
üdv
:)
Sade

http://sade.epilogue.net

IDÉZ
Menwfe
2006-12-26 19:08:14 #14683

61 hozzászólás
JAjj de hiányzik a szerepjátékozás...
Én vagyok az egyteln olyan, aki egy szerencsétlen csoportba került, melyben mindenki hülye? Azaz lusta játszani, vagy csak képtelen logikusan gondolkodni az izgalmas játékhoz?
Hihetetlen, hogy az utolsó magus játékban szinte csak én voltam aktív szereplő a KM mellett(pedig voltunk heten)... nagyon kellemtlen tud lenni. Van másnak is ilyen rossz tapsztalata? Mivel lehetne a többieket egy kissé serkenteni?

I lay in the hands of my maker
And I want to spend the rest of it awake
Why do I get the feeling they'll brake it
It's a fight... it's a fight

IDÉZ
Antal Zoli
2006-11-19 18:59:35 #14121

77 hozzászólás
Hail...
Nincs valaki eger környékén, aki szívesen káosz szerepjáékozna?

Rip their flesh,
burn their hearts,
stab them in the eyes,
rape their women as they cry...

IDÉZ
Flynthanf
2006-08-28 23:15:56 #13293

74 hozzászólás
A fantázia nem szabhat határt!

Míg testemet mérgezem addig síromat ásom,s féltő odafigyeléssel végignézem saját széthullásom......

IDÉZ
Lorelay
2006-07-22 18:26:49 #12671

341 hozzászólás
Lehet, hogy egy egyszerű, magányos vándorember "árnyéka" lennék. Ilyesztegetém útja során, olykor megnevettetném, máskor meg, ha sikerült megtanulnia zenélni, dúdolnám a fülébe a dalt. :D

Nem tudom. Sokminden lennék. Nincs konkrét képem, karakterem. A minap is meg kellett kűzdenem a skizofréniámmal.
Vagy. Várjunk csak? Megjelent elöttem egy kép. De ezt inkább megtartanám magamnak! :)

"Macte, puer, macte, sic itur ad astra."

IDÉZ
Diabolus
2006-06-28 21:17:44 #12233

517 hozzászólás
Nem értem, miért üti egymást az akarat érvényesítése, és a törvény. A törvényekkel meg nincs baj. Illetve mindenhol akadnak hiányosságai, túlzásai, de az már a rendszerek hibája. De ebbe itt nem folyhatunk bele, és nem is értek hozzá, csak ennyit azért megjegyeztem volna.
Szerintem lehetsz szabad itt is, ha el is hiszed, hogy szabad vagy, és megteszed azt, amit akarsz, mert ha épp nem ölni akarsz,vagy hasonlók, akkor maximum rosszalló szókat kapsz, vagy kiközösítést, de a törvény békén hagy. Ha meg a "gyengék" ilyetén megnyilvánulásaival korlátoznának, akkor te sem vagy "erős".
Vallom, a törvények nagy részét nem ismerem, nagyon nem érdekelnek, de még nem tudtam úgy cselekedni, hogy amiatt komolyabb összetűzésem legyen, vagy legalábbis nem keltettem nagy feltűnést (,vagy épp nem vettem észre, mert nem érdekelt az sem). Ez most off volt. Sajnálom, mintahogy azt is, hogy nem tudom továbbra sem értelmes formába önteni amit szeretnék.

És valszínűleg egyszerű, magányos vándoremberként rónám az utakat egyik napról a másikra egy szál karddal, és talán zenélni is megtanulnék, mert az jó.

"Az ember csak azért nem bír repülni, mert nem hisz benne, hogy sikerülhet."

IDÉZ
Lyan Ferrier
2006-06-28 17:50:40 #12228

42 hozzászólás
Hmmm... Én nem is tudom mi lennék.... Talán egy olyan nő aki képes a vágyait követni, és képes szabad lenni. Olyan helyen, ahol nem írnak törvényeket. Törvények a gyengéknek kellenek, akik nem képesek az akaratukat érvényesíteni. Ez lenne az én világom. Bármilyen mostoha is lenne.

...sose hosszúéletű az, aki az istenek ellen harcol...

IDÉZ
Almoragh
2006-06-28 16:22:13 #12224

2899 hozzászólás
Szerintem nemigen készíthet fel semmire. A fantáziát fejleszti, az - talán mondhatjuk így - tény.
Hm, én nem is tudom, mi lennék... Mondjuk gazdag.:) Gazdag földbirtokos, sok fegyverrel és szabadidővel, amolyan lovagféle (de asszem én se mennék neki a sárkánynak, meg úgy másnak se nagyon):)

You know, you come from nothing - you're going back to nothing. What have you lost? Nothing!

IDÉZ

1 2 3

honlapkészítés Awen - Spirit of the Web honlap készítés weboldal készítés
Hirdetések

trendster, divat, a divatot diktálom
Sanctum
beholder kiadó - sámánviadal
Láttad már?!

Bedeszkázott ablakok
MrGumby
BölcsCső
"Az emberek hétötöde nem ért a törtekhez ..."
(Ecliptica)
Statisztikák

Toplapok.hu - ingyenes, online statisztika
websas.hu

Magyar Művészeti Toplista
TopSite.hu - A web legjobbjai.

Copyright 2005 Moonshadow. Almoragh, FireFox Dizájn: Mountfort Azaz fejlesztette : ArTiA Kft., jelenleg pedig fejlesztgeti : Awen "Spirit of the Web" | honlapkészítés weboldal készítés