Részemről a szerepjáték két helyen kezdődhet, azok pedig egy jól kialakított asztal megfelelő társasággal, vagy a hálószoba. A többi csak gyenge utánzat.
Hey, it's just like fairy land...except for the smell of gasoline and burning flesh...
Az nem valami körökre osztott weblapos basz? Mert ha igen, akkor ismerem, és annyi köze van a szerepjátékokhoz mint a Farmville-nek.
Ha meg Trillian, akkor biztos ismerem, azt használom MSNezésre. ^^
Hey, it's just like fairy land...except for the smell of gasoline and burning flesh...
találtam egy tök jó oldalt, igazán remekül ki van dolgozva, igényes, fórumos, de KM rendszerrel, dark fantasy, alapvetően keveréke az egyéni fantáziának és a D&D világának, rendszerének. Nekem mondjuk azért tetszet meg, mert kegyetlen jó a KM (ez izlés dolga persze), meg van a kariknak esélye az elhalálozásra egy rossz döntés után.... szal nem arról van szó, hogy vérpistike puffog a levegőbe, legyakja az isteneket, és megdönt minden csajt/ megdől minden pasinak.
Szóval elég hangulatos... jah és amit imádok: ha nm találsz megfelelő kariképet, csinálnak neked, amilyet megálmodtál... és elég ügyesen.
Gyerekek, a d100-tól mindenkit óva intek. Fertelmesen rossz lett. Még a d20 logikátlanságait is felülmúlja helyenként. (A csatabárd hogy sebez 5d4-et?!)
Tökre várom a karácsonyt, mert megkapom a nemrégiben megjelent Új törvénykönyv-et!! Állítólag sokkal jobb mint az előző, a M.á.g.u.s. Júúúj, annyira várom már! :)))
Gumi...a thrillionon és is játszom ^^ Tök jó kis oldal. Igaz manapság nekem is alig van időm rajta játszani. neked amúgy mi a vélemyényed rolla?
Én észrevettem, hogy sokan koppintják...na bumm...mindennek van hátúl ütője... nem de?
Helóka!
Én is szeretnék egy oldalt reklámozni ha nem lenne baj...
www.gportal.hu/portal/oldworld
remélem jó lesz de azért ötletket is mondhattok majd nyugodtam, hogy mi a baj vele, mi hiányzik...
Mindem ember egy másik világ
www.gportal.hu/portal/oldworld
Szavazzatok arb86 munkájára a www.white-wolf.com oldalának az alján. A Changeling: the Lost trailer verseny legjobb pályamunkája és megérdemli a szavazatainkat. Válasszátok a "choice 1"-et, az arb86-é.
Gumi vagyok, mert még mindig a Thrillion Kincsei nevű internetes szerepjátéknál tartok. De sajnos a "magánéleti" teendők, miatt lassan arra se jutt idő, pedig a klánvezérem lassan a hátsómba rúg!!!
szerintem tok remenytelen ( :( ) de azert megprobalom :))
februar elejetol Earthdawnt fogok meselni.
a jatekosaim szerint eleg magasra szoktam tenni a mercet (pedig nem is :))
a helyszín budapest.
Nincs sok jatekos, mondjuk nalam 3-4 fo a tokeletes.
Karakter/sztori/és vilagcentrikus a stilus altalaban, ezert ha valaki ugy dont megprobalja nalam (velem :)), akkor nem art ha ismeri a vilagot, vagy legalabbis meg szeretne :))
Aki nem ismerne az EDt, heroikus fantasy, anno a FASA adta ki nagyonreg, amugy a Shadowrun multja.
A fajok eleg kulonlegesek, es teljesen masok, mint a d and dben megszokottak, eppen ezert az osszehasonlitas tok ertelmetlen (viszont szerintem ezert is nem lett tul nepszeru, mert tul mas, tul kulonleges, izgalmas, de bele kell melyedni).
heti egy alkalom lenne :)
ha erdekel, akkor sade kukac earthdawn.co.hu
(ha az ed erdekel, akkor K'harro Aropagoiaz oldalam, ott van nehany info fenn)
üdv
:)
Sade
JAjj de hiányzik a szerepjátékozás...
Én vagyok az egyteln olyan, aki egy szerencsétlen csoportba került, melyben mindenki hülye? Azaz lusta játszani, vagy csak képtelen logikusan gondolkodni az izgalmas játékhoz?
Hihetetlen, hogy az utolsó magus játékban szinte csak én voltam aktív szereplő a KM mellett(pedig voltunk heten)... nagyon kellemtlen tud lenni. Van másnak is ilyen rossz tapsztalata? Mivel lehetne a többieket egy kissé serkenteni?
I lay in the hands of my maker
And I want to spend the rest of it awake
Why do I get the feeling they'll brake it
It's a fight... it's a fight
Lehet, hogy egy egyszerű, magányos vándorember "árnyéka" lennék. Ilyesztegetém útja során, olykor megnevettetném, máskor meg, ha sikerült megtanulnia zenélni, dúdolnám a fülébe a dalt. :D
Nem tudom. Sokminden lennék. Nincs konkrét képem, karakterem. A minap is meg kellett kűzdenem a skizofréniámmal.
Vagy. Várjunk csak? Megjelent elöttem egy kép. De ezt inkább megtartanám magamnak! :)
Nem értem, miért üti egymást az akarat érvényesítése, és a törvény. A törvényekkel meg nincs baj. Illetve mindenhol akadnak hiányosságai, túlzásai, de az már a rendszerek hibája. De ebbe itt nem folyhatunk bele, és nem is értek hozzá, csak ennyit azért megjegyeztem volna.
Szerintem lehetsz szabad itt is, ha el is hiszed, hogy szabad vagy, és megteszed azt, amit akarsz, mert ha épp nem ölni akarsz,vagy hasonlók, akkor maximum rosszalló szókat kapsz, vagy kiközösítést, de a törvény békén hagy. Ha meg a "gyengék" ilyetén megnyilvánulásaival korlátoznának, akkor te sem vagy "erős".
Vallom, a törvények nagy részét nem ismerem, nagyon nem érdekelnek, de még nem tudtam úgy cselekedni, hogy amiatt komolyabb összetűzésem legyen, vagy legalábbis nem keltettem nagy feltűnést (,vagy épp nem vettem észre, mert nem érdekelt az sem). Ez most off volt. Sajnálom, mintahogy azt is, hogy nem tudom továbbra sem értelmes formába önteni amit szeretnék.
És valszínűleg egyszerű, magányos vándoremberként rónám az utakat egyik napról a másikra egy szál karddal, és talán zenélni is megtanulnék, mert az jó.
"Az ember csak azért nem bír repülni, mert nem hisz benne, hogy sikerülhet."
Hmmm... Én nem is tudom mi lennék.... Talán egy olyan nő aki képes a vágyait követni, és képes szabad lenni. Olyan helyen, ahol nem írnak törvényeket. Törvények a gyengéknek kellenek, akik nem képesek az akaratukat érvényesíteni. Ez lenne az én világom. Bármilyen mostoha is lenne.
...sose hosszúéletű az, aki az istenek ellen harcol...
Szerintem nemigen készíthet fel semmire. A fantáziát fejleszti, az - talán mondhatjuk így - tény.
Hm, én nem is tudom, mi lennék... Mondjuk gazdag.:) Gazdag földbirtokos, sok fegyverrel és szabadidővel, amolyan lovagféle (de asszem én se mennék neki a sárkánynak, meg úgy másnak se nagyon):)
You know, you come from nothing - you're going back to nothing. What have you lost? Nothing!