külön fejlesztések elvileg nem lesznek, majd tömegesen, ha egyáltalán. de azért köszönjük az észrevételt, már tervbe van véve - sok egyébbel együtt.
IF I SPEAK AT ONE CONSTANT VOLUME AT ONE CONSTANT PITCH AT ONE CONSTANT RHYTHM RIGHT INTO YOUR EAR, YOU STILL WONT HEAR
You still won't hear
You still won't hear
Csókolom! Kedves Webmaster bácsi!
Lenne egy olyan észrevételem, hogy tökre jó lenne ha a galériában tudnánk külön pl.: fotókra és külön rajzokra szűrni. Tehát ott is lennének kategóriák mint az írásoknál. Tudom, hogy ez nagy munka lenne meg minden. Csak gondoltam, hátha tetszik unatkozni majd egyszercsak.
Köszönöm hogy meg tetszett hallgatni.
"Az idő kereke forog, jönnek-mennek a korok. Emléket hagynak maguk után, melyek lassan legendává halványulnak, majd mítosszá válnak. Végül a mítoszt is rég elfeljtik, mielőtt a kor, melyből ered, visszatérne."
lehet majd, legalábbis úgy tervezzük. idővel megújul az egész oldal mindenestül, akkor már ilyesmikre is lesz lehetőség, vagy jogosultságtól (szinttől, reg módjától) függően, vagy mindenkinek.
IF I SPEAK AT ONE CONSTANT VOLUME AT ONE CONSTANT PITCH AT ONE CONSTANT RHYTHM RIGHT INTO YOUR EAR, YOU STILL WONT HEAR
You still won't hear
You still won't hear
Lenne egy ötletem. -Nem tudom, hogy mások is mondták már-e, mert nem olvastam el az összes hozzászólást.-
Tök jó lenne, ha lehetne saját avatart feltölteni...
"A halál mindenkire rámosolyog. Az ember nem tehet mást, mint visszamosolyog..."
BTW design...
Halkan megjegyezném, hogy: Sopron. Alkalmazott Művészeti Intézet. Részemről.
Nem mondom, hogy lehet válogatni, de szerintem van tippem olyan évfolyamtársamra, aki megcsinálná. Én is szívesen segítek... (de nekem nincs hozzá szakom és külön okításom, mert csak egy eltévedt építész vagyok, aki sikongat, ha színes ceruzát lát)
És ha nem vagyok egészen lökött, FF Hölgyrókájának is lehetnek ilyetén ismerősei, nemde?
A közeli temetőre helikopter zuhant. A mentőalakulatok eddig 1140 testet szabadítottak ki a romok alól.
Aye: reklámpartnerünk az ADNETWORK, ezen változtatni szerintem nem nagyon szeretnénk, egy ideje a tárhelyet és a domain fenntartását kb. visszahozza ami tőlük jön... bevételt látogatottságnöveléssel tudnánk növelni, illetve néhány olyan ötlettel, ami régóta tervben van... talán nem reménytelen, csak mint mondtam ez is idő.
Az ötletlista jöhet ezerrel, javaslom az elfogadott (megvitatott) ötleteket gyűjtsük ki egy csak adminok által írható témába (elfogadott ötletek néven pl.) ... átláthatóbb talán.
Thx az életet, közben kezd körvonalazódni a megvalósítás menete is...
Mióta belefér, a Moonshadow kb. képes magát fönntartani. Addig ketten fizettük FireFox kollegával.
Az alapötletek már megvannak. Én színben inkább a tompábbakat favorizálom, de ez még a jövő zenéje.. Benne vagyok bármiben, ami emberien néz ki és használható. Tartalomban meg természetesen komoly szűrés és változtatás kéne. FireFox megint elmondott mindent.:)
RW: ha már offolunk: a három év alatt ugyan kevesebbet kapunk, de nálunk pl. majdnem annyit, mint öt alatt. Ez vérpisálással és kompromisszumokkal jár. Tematikusan eljutunk addig, mint a rendes képzéssel rendelkezők, de pl. szigorlati tételsort kapunk egy-egy vizsgánál (az adott tárgyból persze, de attól még fáj).
You still won't hear
You still won't hear
De, azért van, viszont elég sok hasznos/haszontalan/repost jött össze.
Szerintem nekiállok kigyűjteni az eddigi ötleteket egy listára és nyitok új helyet ahol meg lehet tekinteni majd mind, és ide lehet írni ha jön vmi új.
Hey, it's just like fairy land...except for the smell of gasoline and burning flesh...
FF: nos igaz, hoyg nem azonos területen mozgunk, de az én területemen is többet ért és több tudást adott az ötéves dolog, mint a mostani 3 éves diploma :D Igazam jövőre lesz diplomám, vagy mi a szösz, de ha abból pénzt akarok látni jobban teszem ha eladom a kínai piacon... ^-^
Amúgy ez a mostani fórum, ami általános csevegéséé vált (Ötletek) nem azért van, hogy ide írjuk az ÖTLETEKEEEET? :D Úgy azt hiszem ennek a problémája megoldódott :D
"Én elfogadom a valóságot,
és nem merem kétségbe vonni,
Első és utolsó követelésem materializmus."
Walt Whitman
Az egészre megoldást jelentene a sok frankó ötlet, a rendszer egésze arra van kihegyezve, hogy itt is tartsa az embereket... ezért próbálom nem elfelejteni ezt mint opciót, mert lássuk be elég hiányos a jelenlegi megoldás... (alkotók írásai szűrve, értesítések, hírlevelek, tagek, korrektebb értékelés, blablablabla)
Amúgy addig is lehetne valami vitafórumot tartani kifejezetten arról, hogy milyennek képzelnétek el az új oldalt. Van egy rakás ötletünk, néhány irányvektor, de aztán lehetséges nem is mindenkinek tetszene... (én pl. nagyon utálom, hogy alapvetően az oldal hangulata inkább depresszív (többnyire... no offense természetesen), mint életteli ... nem kell vidámnak lennie, de a semleg szint lenne nálam a minimum, mert szvsz azzal több ember is lehet megszólítani. Én a nagyon durva cenzúra mellett se vagyok, sztem jó ha mindenki kap teret, csak meg kellene találni a módját, hogy hogyan lehet kiemelni az igazán jókat...)
Dizájn pályázat: megpróbáltuk régen... nem jött semmi használható. Persze meg lehet újra próbálni, de értékelhető munkát asszem csak profiktól lehetne várni, azok meg nem gyakran csinálnak ilyesmit ingyen... Nade nem ez a legnagyobb gond ám :) Talán még meg is oldom, mert nem a világvége fizetni valakit, csak a kódolás... node tényleg megpróbálok lassan kitalálni valamit erre is :)
RW: köszönöm, dolgozom a diplomán :D Amúgy miért írtad, hogy az ötéves jobb? Nálunk (BME-VIK) szivatósabb elvileg, mint a jelenlegi BSC+MSC páros (persze MSC részről még csak szivárognak a hírek).
LA: nincs tele a faszom, ami azt illeti én tökre élvezem az életet, egyszerűen csak nincs többre energiám :P A babázás jó móka, kikapcsol (legalábbis ez a néhány őrült gyerek itt a háztartásban :D)
off: Olyan bunkó mint BP? :D Most BP-t kicsinyelted le, vagy engem emeltél az ő magasságába? :D
BTW, emberek jönnek, emberek mennek, így van ez mindenhol. A legnagyobb baj az, hogy aki jön, az nem pofázik eleget. Felnyomja amit ír, vagy szarik egyet és azt, mindegy, és aztán kuss a részéről. Egyeseket érvágásig sért, hogy nem nyaljuk "cilit bang-tisztára" a seggét és nem emeljük azonnal Ady, Babits, Arany, Petőfi, Poe, Yeats, Byron, Lovecraft, Kleist, Goethe, Mann ééés a többiek szintjére. Na az olyanokért nem is kár, ha lelépnek. Egyesek pedig azért tünnek el, mert nem kapnak visszajelzést, mert nincs erőnk, időnk elolvasni, vagy épp értékelni a művet. És persze van aki megunja...
Ezzel van a nagyobb baj... Nem pedig az admini munkával. És személy szerint ha ez a MS maradna, én ellennék vele. Bár az új elképzeléseket nem ismerem :D Mindazonáltal a felsóhajtásommal, amivel kirobbantottam ezt az egészet eszembe se jutott bármit is felróni kedves, hőn szeretett, alkoholista és minden egyéb pozitív jelzővel ellátott adminunkat. Én személy szerint jobban örülnék FF diplomájának (hogy rohadjon meg, hogy ő a régi rendszerben van még ^-^), mint egy szipiszupi MS-nek... na az off vége :D
Walt Whitman
FireFox kolléga tökéletesen megfogalmazta a problémát. Designtervet kérünk, ingyé!:)
statbuziságomból kigyógyultam már egy ideje, de a számok nem voltak túl aggasztóak az elmúlt időszakban - OLVASÓKBÓL nincs hiány. Írókból sincs - írtok is, csak egyrészt ritkán rakjuk ki a műveket, másrészt meg (elnézést) a nagyjuk nem ér semmit. Ezen meg lehet sértődni, de valószínűleg csak az sértődne meg, akinek nem egészen inge (akkor meg ne vegye magára, ugye).
You still won't hear
You still won't hear
Nyáron mindig van egy visszaesés, a csúcs március-április környékén van.
2007 április: 14 950 látogató
2008 március: 21 294 látogató
Nyár óta hónapról hónapra növekszik a látogatottság havi 10-20%-al. Nem azt mondom, hogy dübörög az élet, de az biztos, hogy sokan olvassák ami fent van. Tény, hogy nehezen lehet megtalálni egy-két dolgot közvetlenül az oldalon, de arra ügyeltünk, hogy a google szépen indexeljen, ennek eredményeképp a látogatottság 75%-a a keresőknek köszönhető.
Jah és még az előző hozzászólásomhoz: dizájntervünk sincs még, ha valaki profi bevállalja, akkor annyival előrébb vagyunk, de erre sincs még jelentkező... ha pénzért kell csináltatni, akkor az megint ~100 ezer pénz (persze legalább igényes)... No mindegy.
Nah akkor csatlakozom, mert azt hiszem a mozdulatlanság nagyrészt az én saram... Rengeteg ötlet volt / van egy megújult moonshadow elkészítésére, de ne felejtsétek kérlek el, hogy az oldalt mindenki saját szabadidejében/munkaidejében (de mindenképp saját energiáiból) fejlesztené és alapvetően nem egy nagy bevételi lehetőség... persze tudom nem ezt kellene nézni, de valamiből élni kell, az emberek szeretnék elérni az "álmaikat" és ehhez többnyire elengedhetetlen _eszköz_ a pénz. Amíg van olyan munka amiért fizetnek is, addig bizony azt csináljuk.
Van egy megkezdett fejlesztés, de aki azt készítette "csak" gyakornokként dolgozott nálunk, nyilván nem tudta befejezni az egész elképzelést... egy teljes rendszer, minden ötlet megvalósítása meg több hónapos munka (van most is ilyen méretű munkánk, tényleg hónapok óta szívunk vele)... Arra meg azt hiszem egyikünknek sincs a zsebében néhány százezer forint, hogy felvegyünk egy embert/csapatot az új rendszer kivitelezésére.
Személy szerint lassan szeretnék diplomát is kapni, így is van egy kisebb csúszásom, ebben a félévben két félévnyi szakirányos tárgyat nyomok a munka mellett és egyáltalán nem mellékesen szeretnék azzal a néhány pajtással is lenni, aki időt szán arra, hogy össze-össze fusson hetente/kéthetente...
Nem azt kérem, hogy értsetek egyet azzal ami van, csak próbáljátok meg megérteni,... A jelenlegi keretek között leszünk még egy darabig, az írásengedélyezés/rendszerezés problémájára megpróbálunk kitalálni valamit, de a nagy megújulás arrébb van (és szvsz nagyjából köze se lenne az egésznek a moonshadow jelenlegi állapotához/hangulatához - ami persze néhányaknak pozitív változás (pl. én mellette vagyok), de mások biztos elleneznék).
Double post megint.
Azt is vedd figyelembe, hogy öregszünk. A korral járnak a ráncok, a gondok, szívritmuszavar, magas vérnyomás, lumbágó, és ami a legrosszabb:
nyolc órás munka, vizsgaidőszak, ZHk.
Tudtommal (legalábbis régi főiskolán eltöltött időmet felelevenítve) most van pont az a hajtós vizsgázós/ZHs rész amikor az ember annak örül ha egy héten egyszer istenesen be tud rúgni.
Megintcsak tévedhetek, de ez van. Nem ez lenne az első vagy utolsó eset.
Hey, it's just like fairy land...except for the smell of gasoline and burning flesh...
Szükségtelen. Tudom mi volt itt MS1-en, mi volt amikor "költöztünk", milyen dolgokon ment keresztül az oldal (tény, részem volt abban hogy megcsappantunk), de a véleményem továbbra is az, hogy akinek tömeg kell, annak ott a gyaloglo vagy chathu.
Akik itt maradtak és még többé-kevésbé aktívak, azoknak örülök. Akik úgy döntenek hogy nem kell nekik ez a társaság, azok pedig remélem jól töltötték itt az idejüket és nem sértődtek meg nagyon.
Akinek pedig morális támaszra van szüksége, vagy arra, hogy a műveit rajongók nyalják fényesre, annak ott a deviantart és a többi magyar művészeti portál.
Tény, túl sok mű van most fent, de nem tehetjük meg, hogy önkényesen törlünk. Evvan, aki keres az talál.
Aki meg akar keresni, az értékeli is a neki tetsző írásokat/képeket.
Szerintem.
Tény, azért támogatom RW felajánlását mert már akkor itt volt amikor az első postok megjelentek a Flameben, és ez nekem sokat jelent.
Ha lesz is új admin, egy lesz. Az írás engedélyezések és a moderálás (az oldal alacsony aktivitása miatt) a feladatok töredékét teszi csak ki.
IDÉZET :
ha összefogna moon talán menthető lenne minden nem?
Most nagyon nem értem miről beszélsz. Nem tombol az élet, egy dolog, de nem látom hogy haldokolna az oldal. Páran elmentek, páran idejöttek. Ez a természetes rend.
Nincs az a gond a világon, amit egy kiadós járvány meg ne oldana...
BTW én se vagyok egy gépmágus, tehát FF munkáját nem tudom segíteni ugyebár :) De igazából az oldal technikai működése az olajozottan megy :D
Én személy szerint örülök a sok segíteni vágyónak, de szerintem egyikünk éppen elég... legalábbis egyelőre :) Mert ugye ha minden aktív tag "admin" az értelmetlen :D
Persze nem akarok én a lelkesedés útjába állni :) Csak azért ajánlottam magam, mert már pár éve itt vagyok :D
Walt Whitman