Sokan linkelnek ránk, aminek örülünk. A legújabb meglepetés a magyar Wikipédia. Azt hiszem, Shackallor történelmi témájú tételének köszönhetjük a megtiszteltetést. A wikis lap ITT található.
Éljen.
IF I SPEAK AT ONE CONSTANT VOLUME AT ONE CONSTANT PITCH AT ONE CONSTANT RHYTHM RIGHT INTO YOUR EAR, YOU STILL WONT HEAR
You still won't hear
You still won't hear
bolondok napja alkalmából a statisztika is viccelődik:
Hozzáadás a kedvencekhez (becslés) 41 / 21 Látogatók 195.2 %
igen. ENNYIRE jók vagyunk.:)
IF I SPEAK AT ONE CONSTANT VOLUME AT ONE CONSTANT PITCH AT ONE CONSTANT RHYTHM RIGHT INTO YOUR EAR, YOU STILL WONT HEAR
You still won't hear
You still won't hear
Jól láttad, valóban tapasztalatokat szokás ide írni, de ha jobban megnézed, hol is vagyunk most, akkor hamar rájöhetsz, hogy nem efféléket. Sebaj, azért köszönjük. Részvétem.
"Ha szerencsétlen vagy, akkor szükséged van valakire, aki még nálad is szerencsétlenebb."
No, most én is írnék egy tapasztalatot. Fent vagyok/még leszek is egy ideig Pesten edzőtáborba. Nos, napi hat óra edzés után elmentünk "italozni" a szerbekkel. Remek este, jó pia, ha már itt vagyunk nézzünk körül a városba.
Éjjel kettőkor találtunk vissza a kollégiumba ahol lakunk, és furcsa mód, az ember nem tud felkelni háromnegyed hétkor, hogy felcihelődjön nyolcra, amikor kezdődik az edzés(ez egy tapasztalat volt). Más: az ember soha ne kérdezze meg a nyomópontoknál (tudjátok, ha megnyomják fáj), hogy vajon hol is van. Én megtettem. Most itt ülök a koleszos gép előtt, és gyakorlatilag mozdulni sem tudok, mert tele vagyok zúzódással, kék-zöld foltokkal, meg izomlázzal(naná, hogy rajtam mutattak be minden egyes feladatot). Nem kellemes. De azért vigasztal a tudat, hogy mindenki ennyire ramatyul érzi magát.
...sose hosszúéletű az, aki az istenek ellen harcol...
mondd meg a mailcímet meg a nevet, amivel regisztráltál, akkor tudunk segíteni:)
You still won't hear
You still won't hear
A mondattal még mindig hadilábon állok, de ha lassan is, és némi segítséggel, megértettem. Betudom csekély eszemnek, és a melegnek. Ne tessék vele törődni...
(A "csak" szóval volt bajom, mit utólag rájöttem.)
Yup, így jár az ember, ha elissza az agyát :D javítom amint tudom, elgépelés valszeg .)
"Ha túl nagy szerepet tulajdonítunk a fájdalomnak, eluralja az életünket. Nincs erre szükség. A gyógyulás már akkor elkezdôdik, amikor hajlandók leszünk önmagunkba tekinteni, és szembenézni mindazzal, amit ott találunk." /Michael J. Tamura/
Oldalt, a kis dobozkában, ha ráklikkelek az alkotó nevére, akkor nem az történik, aminek történnie kellene! (Nah, et jól elmagyaráztam...) Tehát nem lép be a szentélybe (asszem valami undefinied function dolgot írt ki). Gondoltam szólok, bár lehet, hogy ez csak nálam volt így...
I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair
Nemtom, lehet, hogy leakadt az OnLine-figyelő cuccos:D 61 vendég (lehet bot) és 14 regelt felhasználó. De fura, mert sokan öt órája benn vannak állítólag, ami még elképzelhető, ha otthagytátok a gépet az oldallal, de akkor is gyanús. Csak észrevettem...
You know, you come from nothing - you're going back to nothing. What have you lost? Nothing!
Most megnéztem ugyanazt Firefoxszal és Internet Explorerrel is,de azoknál ez az apróság nem ütközik ki. Ezek szerint a hiba az Operában bújkál... Bocs.
"Ha túl nagy szerepet tulajdonítunk a fájdalomnak, eluralja az életünket. Nincs erre szükség. A gyógyulás már akkor elkezdôdik, amikor hajlandók leszünk önmagunkba tekinteni, és szembenézni mindazzal, amit ott találunk." /Michael J. Tamura/
Javítás majd az új rendszerben, ehhez a rakat szeméthez én már nem akarok nyúlni, mert több macera lenne mint haszon :S
So... be patient!
Uff és sorry még1x
Ha pl Operát használnál, akkor ott azt hiszem ha a vissza gombra kattint az ember, akkor nem tölti újra a lapot, hanem mindent az előbbi állapotában hoz vissza, a már begépelt szöveggel együtt. Bár ez a problémádnak nem gyökeres kezelése, de talán több a semminél...
A messanger-ben történt velem egy elég bosszantó dolog. Üzenetíráskor a tárgy mezőt elfelejtettem kitölteni, majd mikor el akartam küldeni az üzenetet, kivágott, hogy üresen hagytam egy mezőt. Ezzel nem is lenne baj, a baj csak ezután jött, vissza szerettem volna térni a megírt üzenetemhez, erre sehol semmi, elszállt, elrepült, eltűnt.
Nem lehetne megoldani, hogy visszatérhessek a megírt üzenethez és ne kelljen újra kezdenem az egészet?
MaB
"...Death is everywhere, the more I look, the more I see..."
Senki nem néz hülyének.
Még mindig fennáll a dolog? Mert akkor bizony lehetséges, hogy a szerveren volt egy "kisebb" adatvesztés... amúgy is elég furákat művelt néha... :S Remélhetőleg helyreállítják.
Minden jót!
FF
hmm lehet hg én vagyok hajnali fél4kor egy kicsit fáradt, de eltüntek kommentek az írásértékelésből pl Almoragh válasza az első kritikámra, valamint a fórumról (megint virul a fejem) is?! légyszi ne nézzetek hülyének, nekem tényleg nincs és emlékszem hg egy-két órával ezelőtt még ott volt!?
"A szerelem átzuhan a falakon,
s zavartan azt üvölti, hogy hello..."
Nem szőrözés akar lenni, csak gondoltam szólok: A regisztrációnál/adatváltoztatásnál, az utolsó kérdésnél, hogy valaki hajlandó-e segíteni az oldal szerkesztésében, zárójlben vannak példák. Van ott olyan, hogy "állandó cikkíró". NA ott hiáynzik 1 n betű :))) Tudom, hogy nem egetrengető hiba, és kívánom hogy ez legyen a legnagyobb, csak gondoltam azért szólok.